Policija u akciji: Provjeravaju se prebivališta

Autor: Poslovni.hr/HRT , 22. veljača 2013. u 08:24
Ranko Ostojić (Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL)

Ministar Ostojić potvrdio je da se takve akcije provode diljem Hrvatske od kada je na snagu stupio novi Zakon o prebivalištu.

Na vrgoračkom području u tijeku je velika policijska akcija. Brišu se svi lažno prijavljeni građani. Na prošlim parlamentarnim izborima na popisu birača grada Vrgorca bilo je oko 7.100 osoba, a u Vrgorskoj krajini živi oko pet tisuća punoljetnih građana, piše HRT. 

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić potvrdio je da se takve akcije ne provode samo u vrgoračkom kraju, nego diljem Hrvatske od kada je na snagu stupio novi Zakon o prebivalištu. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

i to će valjda biti jedina “energična” akcija policije za cijelog mandata ove vlade, a vjerojatno će završiti tako da će teško oštetiti neke nedužne ljude, a muljatori će se izvući kao i uvijek.

za muljaže na izborima postoje izborne komisije, a za lažne primatelje socijalne pomoći inspekcije socijalnih službi.

no ljudi koji su tamo zaposleni ljenčare, a vjerojatno su i nesposobni da rade svoj posao jer su zaposleni po partijskoj liniji, pa vlada to rješava tako da donese zakon koji udara po svima.

pa baš u tom vrgorcu ima gomila građevinskih radnika koji moraju raditi po cijeloj hrvatskoj jer u vrgorcu nema ničega.

još jedan zakon koji pokušava “legalizirati” bestijalan nerad državnih službi.

umjesto da rade svoj posao i odvajaju žito od kukolja, oni naprosto sviju proglase kukoljem.

To je to, represivni aparat u službi politikanstva.

koliko se sjećam sadašnji ministar je za prošle lokalne izbore bio kandidat za gradonačelnika splita a živio je u zagrebu.i to u stanu medijskog tajkuna. pipl mast trast as.ic okej.

New Report

Close