“Pokret otpora” u videu preuzeo odgovornost za eksplozije

Autor: Agencija VLM , 14. siječanj 2013. u 08:39
Ilustracija

U videu izvjesni komandir Šamil kaže da se obraća članovima pokreta otpora te naglašava da je ključno izbjeći civilne žrtve.

Na YouTubeu je objavljen video u kojem takozvani Pokret otpora preuzima odgovornost za eksplozije u Zagrebu. Tamo ga je objavila Domoljubna organizacija Croatorum a nazvan je 'Komunisti u Hrvatskoj priznali terorističke napade u Zagrebu'.

Glasnogovornik MUP-a Dušan Miljuš je za Vecernji.hr potvrdio da policija istražuje ovaj video.

U videu izvjesni komandir Šamil kaže da se obraća članovima pokreta otpora te naglašava da je ključno izbjeći civilne žrtve.

"Drugovi i drugarice pozdrav! Obraćam se članovima grupe povodom akcija pokreta otpora noćas i prije dva dana u rajonu Zagreba. Ključno je da se pri napadu na neprijateljske ciljeve izbjegnu civilne žrtve. Svake civilne žrtve bi bile kontraproduktivne, koristile bi vladajućoj kasti, dakle trabantima Zapada, Bruxellesa i NATO pakta u smislu obezvrijeđenja pokreta otpora i prikazivanja članova pokreta otpora kao krvoloka i bezumnih ubojica. Nužno je da se vrše napadi na kasarne, policijske stanice i pogotovo baze specijalne policije kao najljućih pasa kerbera vladajuće kaste u Zagrebu, njihove udarne pesnice za obračun sa progresivnim snagama", stoji među ostalim u videu koji traje 8:04 minuta.

Komentari (2)
Pogledajte sve

to hakeri iz srbiju teraju šegu sa hrvati.

Ma nije jadan kriv što su mu mama i tata brat i sestra .

New Report

Close