Pogledajte kako izgleda Zubakov turistički kompleks ‘Veladrion’

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2013. u 09:25
Press fotografije

Prostire se na 300 tisuća četvornih metara zaštićene površine, a ukupna investicija iznosila je 100 milijuna kuna

U blizini starog primorskog grada Senja u uvali Žrnovnica, Grupa Zubak izgradila je poslovno-turistički kompleks 'Veladrion' u kojem su dva hotela i dvije vile s pripadajućim sportsko-rekreacijskim sadržajem i flotom brodova za najam, navodi se u priopćenju.

Prostire se na 300 tisuća četvornih metara zaštićene površine, a ukupna investicija, zahvaljujući kojoj je otvoreno 30 novih radnih mjesta, iznosila je 100 milijuna kuna, od kojih je u izgradnju smještajnih kapaciteta i infrastrukture investirano 80, a u nabavu plovila i leasing brodova 20 milijuna kuna.

Smještajni kapacitet u dva hotela i dvije vile su ukupno 80 ležajeva,a od dodatnih sadržaja u ponudi su uz polivalentne dvorane, otvoreni i zatvoreni bazen s morskom vodom, wellness i fitness centar,sportski sadržaji, ugostiteljski objekti, noćni klub, šetnica, vlastita plaža, te luka posebnih namjena u kojoj je smještena luksuzna Veladrionova flota za najam.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Kupio je jeftino zemljište. Iz kompenzacija / jer se drukčije nije mogao naplatiti / sagradio je objekte…..plovila su ionak leasing….a, sad, kako bude- bit će !

Bravo!Mnogi niste vidjeli ova dio uz more, ispod Velebita,napušten i zaboravljen,a more čisto i bistro zeleno-plavo.I treba da se netko sjetio i ovog područja .Čestitam gospodinu Zubaku!

Kad usred kamenjara izraste nekakav poslovni objekt podigne se buka do neba kao Hrvatska mora ostati vječno lijepa pa makar svi Hrvati umrli od gladi. Na drugoj strani se pozidavaju najplodnije njive i svi misle da žito i ostali darovi prirode padaju poput mane s neba?! Mudrinića koji kao gradi neke utvrde na rodnom otoku a čovjek samo nastoji djedovinu oživiti nekim gospodarskim sadržajima. I sve zato jer je bogat? Da nije bogat kako bi mogao uložiti novac u te investicije. Umjesto da posadi nekoliko stotina stabala masline i proizvede ulje za domaće tržište i tako uštedi državi poneku devizu za uvoz istog iz Grčke ili Španjolske odmah stiže zabrana.To je zemlja zavisti i propasti i nastavi li se tako nitko nas neće spasiti!

O ukusima se ne raspravlja,naravno moglo je biti i mnogo bolje za mnogo više novaca ali i mnogo slabije za potrošene!

New Report

Close