Pobjeda ‘malog čovjeka’: Žena tužila grad i natjerala ih da joj plate uništene čizme

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2018. u 11:17
Foto: Getty Images

Na moj prvi dopis dobila sam negativan odgovor, ali nisam odustala jer nije u redu da ne snose odgovornost za to što se dogodilo.

Gradonačelnik Vojko Obersnel napotpisivao se sigurno svakakvih odluka od 2000. godine, ali jedna od zadnjih spada u one zanimljivije – potpisao je nagodbu s jednom građankom Rijeke kojom se Grad Rijeka obvezao kupiti joj nove čizme vrijedne oko 2.000 kuna, piše Novi list.

Riječ je o Ivani Miletić koja je u prosincu prošle godine išla razviti fotografije u fotografsku radnju, gdje je na okapnici koja je trebala spriječiti prodor vode u slučaju kiše u gradski poslovni prostor razderala i kožne čizme i čarape.

– Kada se to dogodilo bila sam jako ljuta. Što bi bilo da je bilo ljeto, sva bi se bila izrezala, ako je kožnu čizmu rasparalo kao žilet. Na početku sam se pomirila sa sudbinom, ali svi su mi postolari rekli da se to ne može popraviti. Vlasnik prodavaonice mi je pojasnio da on nema ništa s tim i da je Grad Rijeka vlasnik poslovnog prostora. Na moj prvi dopis dobila sam negativan odgovor, ali nisam odustala jer nije u redu da ne snose odgovornost za to što se dogodilo.

Na kraju su priznali moj zahtjev za naknadom štete nakon što sam im dokazala što se dogodilo, pojasnila je Ivana Miletić, dodavši da poručuje svim građanima da budu svjesni svojih prava jer da to što su »mali ljudi« ne znači da se moraju miriti sa sudbinom.

Komentari (1)
Pogledajte sve

to je žena a ne čovjek 🙂

New Report

Close