PLIVA ima Pravu priliku za tebe!

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2019. u 12:29
Foto: Press

Natječaj za studentske prakse otvoren je do 10. lipnja 2019. godine.

PLIVA studenticama i studentima koji su željni izazova i stjecanja novih iskustava nudi mogućnost upoznavanja s velikim brojem stručnjaka, inovativnim tehnologijama te procesima i načinom rada jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Praksa u PLIVI prilika je da studenti započnu primjenjivati znanja stečena tijekom studija i tako naprave prvi korak u razvoju svoje buduće karijere.

Natječaj za studentske prakse otvoren je do 10. lipnja 2019. godine. Pozivamo studente zainteresirane za obogaćivanje znanja, razvoj vještina i rad u globalnoj kompaniji da se prijave i ugrabe Pravu priliku u PLIVI!

PLIVA je danas vodeća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi i sastavnica Teva grupe, najveće generičke kompanije u svijetu i jedne od globalnih farmaceutskih kompanija. Zapošljavamo više od 2300 djelatnika, a velik broj naših stručnjaka kontinuirano mentorira studente u različitim područjima. Ovdje rade brojni profesionalci koji su svoje karijere u PLIVI započeli upravo kao studenti završnih godina fakulteta i koji sada svoja znanja rado/s veseljem prenose novim generacijama. Zahvaljujući dugoj i uspješnoj suradnji s akademskom zajednicom, fakultetima i studentskim udrugama, omogućavamo brojnim studentima poslove, upoznavanje s različitim dijelovima PLIVE, obilazak laboratorija i proizvodnih pogona i uključivanje u studentske projekte koje organiziramo.

Otvaramo prijave na natječaj za studentsku praksu, u okvirnom trajanju od 3 mjeseca (prosječno 20 sati tjedno), s mogućnošću fleksibilnih dolazaka kroz ljeto te iduću akademsku godinu. Praksu će moći odraditi u različitim PLIVINIM odjelima, ovisno o području studiranja i interesima.

Na natječaj za prakse prijaviti se mogu redovne studentice i studenti 1. ili 2. godine diplomskog studija (studenti 4. ili 5. godine integriranog preddiplomskog i diplomskog studija) sljedećih studija:

  • Farmacija

  • Kemija

  • Kemijsko inženjerstvo

  • Informatika

  • Elektrotehnika

  • Ekonomija

Prijave se primaju isključivo elektroničkim putem, putem poveznice http://www.pliva.hr/posao-i-karijera/praksa-stipendije/studentski-poslovi. Rok za prijavu je 10. lipnja 2019. godine.

Praksa u PLIVI prava je prilika za rad s mentorima koji su vrhunski stručnjaci te širenje znanja i rad na praktičnim zadacima, uz mogućnost upoznavanja s radom drugih odjela. Kroz iskustvo rada u internacionalnom okruženju i uvid u raznolikost i dinamičnost rada u farmaceutskoj industriji, studentima se otvara prilika za predstavljanje potencijalnom poslodavcu i, ono najvažnije, vlastiti rast i razvoj.

„U PLIVI smo uvjereni kako su naši ljudi naša najveća prednost i kako je ulaganje u njih najbolja vrsta ulaganja. Ponosni smo na dugogodišnju uspješnu suradnju s akademskom zajednicom i na status jedne od kompanija koje najviše pridonose kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i usavršavanju. Uvijek rado sudjelujemo u promicanju i razvoju mladih jer ulaganjem u njih ulažemo u našu budućnost“, izjavila je ovom prilikom Blagica Petrovac Šikić, viša direktorica Ljudskih potencijala PLIVE.

Pozivamo sve studentice i studente koji žele steći stvarno radno iskustvo, provesti vrijeme učeći od iskusnih mentora te ostaviti svoj trag u radu najveće farmaceutske kompanije u Hrvatskoj da se prijave na natječaj i uhvate pravu priliku u PLIVI!

Komentirajte prvi

New Report

Close