Planirate izlazak za vikend, a klijent ste PBZ-a? Ovo morate znati!

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2012. u 12:36
PIX

PBZ je najavio privremenu nemogućnost korištenja kartica, bankomata i POS uređaja.

Zbog unapređenja informatičkog sustava PBZ Grupe tijekom ovog vikenda u kasnim noćnim satima u dva vremenska razdoblja privremeno će biti onemogućeno korištenje pojedinih kartica te POS uređaja i bankomatske mreže PBZ Grupe, i to:

– u noći sa subote na nedjelju, 25. studenoga od ponoći do 5:00 sati bit će onemogućeno korištenje Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron kartica Privredne banke Zagreb d.d. te POS uređaja i bankomatske mreže PBZ Grupe

 – u noći s nedjelje na ponedjeljak, 26. studenoga od ponoći do 2:00 sata bit će onemogućeno korištenje American Express te Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron kartica Privredne banke Zagreb d.d. te POS uređaja i bankomatske mreže PBZ Grupe.

"Stalnim unapređivanjem informatičkog sustava želimo svojim klijentima i poslovnim partnerima pružiti što kvalitetniju uslugu. Ispričavamo se svim korisnicima kartica i poslovnim partnerima koji u navedeno vrijeme neće biti u mogućnosti obavljati kartične transakcije te zahvaljujemo na razumijevanju", ističe se u priopćenju PBZ-a.  

Komentari (1)
Pogledajte sve

NISAM PRIMJETIO DA JE MRAK VEĆ PAO.

BAŠ STE GA UNAPRIJEDILI.

SADA IMAM DVA IMPOTENTNA KONJA POSLOVNI I PBZ investor.

LAJBEKI.

[emo_ljut]

New Report

Close