Uvećavaju nagradu za sve radnike za rad u sezonskim mjesecima za čak 3109 kuna

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

S plaćama za svibanj, lipanj, srpanj i kolovoz radnicima će se isplatiti dodatna neoporeziva nagrada za radne rezultate u ukupnom iznosu od 3848 kuna podijeljeno na četiri kalendarska mjeseca.

Plava laguna povećava primanja radnicima u prosjeku čak 8,85%, objavili su iz ove turističke kompanije sa sjedištem u Poreču. Socijalni partneri u Plavoj laguni dogovorili su povećanje materijalnih uvjeta za radnike tako da će se za sve radnike Plave Lagune od 1.5. 2019. osnovna plaća uvećati za 2%, a za radnike u operacijama kroz izmjene Tarifnog priloga dodatnih 2,14% već početkom 2019. Radnici u operacijama čine 96% radnika u Plavoj laguni.

Nadalje, uvećava se nagrada za sve radnike za rad u sezonskim mjesecima za čak 3109 kuna. S plaćama za svibanj, lipanj, srpanj i kolovoz radnicima će se isplatiti dodatna neoporeziva nagrada za radne rezultate u ukupnom iznosu od 3848 kuna podijeljeno na četiri kalendarska mjeseca. Iz Poreča podsjećaju da je njihovim zaposlenicima isplaćena i božićnica od 2500 kuna te regres od 60 kuna po danu godišnjeg odmora.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve