Uvećavaju nagradu za sve radnike za rad u sezonskim mjesecima za čak 3109 kuna

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

S plaćama za svibanj, lipanj, srpanj i kolovoz radnicima će se isplatiti dodatna neoporeziva nagrada za radne rezultate u ukupnom iznosu od 3848 kuna podijeljeno na četiri kalendarska mjeseca.

Plava laguna povećava primanja radnicima u prosjeku čak 8,85%, objavili su iz ove turističke kompanije sa sjedištem u Poreču. Socijalni partneri u Plavoj laguni dogovorili su povećanje materijalnih uvjeta za radnike tako da će se za sve radnike Plave Lagune od 1.5. 2019. osnovna plaća uvećati za 2%, a za radnike u operacijama kroz izmjene Tarifnog priloga dodatnih 2,14% već početkom 2019. Radnici u operacijama čine 96% radnika u Plavoj laguni.

Nadalje, uvećava se nagrada za sve radnike za rad u sezonskim mjesecima za čak 3109 kuna. S plaćama za svibanj, lipanj, srpanj i kolovoz radnicima će se isplatiti dodatna neoporeziva nagrada za radne rezultate u ukupnom iznosu od 3848 kuna podijeljeno na četiri kalendarska mjeseca. Iz Poreča podsjećaju da je njihovim zaposlenicima isplaćena i božićnica od 2500 kuna te regres od 60 kuna po danu godišnjeg odmora.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!