Plaće i do 20.000 kuna: Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2019. u 12:48
Foto: Getty Images

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

TEMPO d.o.o., međunarodno otpremništvo koje djeluje od 1990. godine i jedno je od najstarijih društava za obavljanje špeditersko-otpremničnih poslova u regiji, zapošljava Ovlaštenog carinskog otpremnika (m/ž) u Rijeci. Ukoliko imate najmanje godinu dana radnog iskustva u izradi uvozno-izvoznih carinjenja, aktivno koristite barem jedan strani jezika u govoru i pismu (engleski/njemački), a imate licencu za obavljanje poslova ovlaštenog carinskog zastupnika (prednost) i uz to dobro poznajete MS Office (prednost, ali nije uvjet), prijavite se.

Kopun Group, grupacija je u hrvatskom vlasništvu koja pruža usluge revizije, računovodstva, poreznog i poslovnog savjetovanja. Trenutno povećava broj svojih djelatnika i zapošljava Specijalista obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat/kinja za ovu poziciju ima VŠS/VSS ekonomskog smjera te poznaje računovodstvene propise. Također, osoba je to koja je spremna na kontinuirani razvoj i učenje te dijeli pozitivne životne stavove. Tražite dinamičan posao unutar ugodnog obiteljskog okruženja? Voljeli biste kontinuirano razvijati svoja znanje i vještine? Ugovor na neodređeno vaša je misija kod zaposlenja? Ovaj posao nudi sve to, prijavite se.

Pliva, kompanija koja nudi globalno okruženje uz brojne izazove, dodatno zapošljava. Traži Višeg Salesforce administratora (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zadaća na ovoj top IT poziciji uključuje predlaganje unapređenja i dodataka za Salasforce platformu, kako bi se odgovorilo na potrebe poslovanja. Ako imate minimalno 180 ETCS bodova s fakulteta tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ, VSITE ili s drugih srodnih fakulteta), iskustvo u CRM administraciji te razumijete IT u kontekstu poslovnih koncepata, ovo je pozicija za vas. Prijavite se putem linka.

CCC, vodeći brand cipela na poljskom tržištu i u Istočnoj Europi, dodatno proširuje svoj tim. Zapošljava Prodavača/Prodavačicu u Samoboru. Na ovom vas poslu očekuje prodaja obuće i torbi, kao i savjetovanje kupaca te briga o njihovom općem zadovoljstvu u iskustvu kupnje. Ako vam rad na blagajni, uz ostale financijske poslove i brojnu dokumentaciju, ne predstavlja problem, vi ste idealna osoba za ovaj posao. Prijavite se brzom prijavom.

Pepco, europski diskontni lanac, traži Brand Communication Specialista/Specijalista za komuniciranje robne marke (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a na ovom poslu ćete sudjelovati u razvoju, praćenju i evaluaciji medijskih kampanja, koordinirat ćete elektroničke komunikacijske kanale te upravljati proračunom. Ako imate od jedne do tri godine radnog iskustva, govorite engleski jezik, odlično se služite MS Office-om, prijavite se klikom na link.

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti ima raspisan natječaj za Medicinsku sestru/Tehničara na odjelima: kardiologija i jedinica intenzivnog liječenja, u Krapinskim Toplicama. Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, rad na određeno vrijeme (uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme) te mogućnost profesionalnog usavršavanja i brojne edukacije. Provjerite uvjete na linku i pravovremeno se prijavite.

Salona Palace Hotel/Dolis d.o.o.  u Solinu zapošljava Voditelja cateringa (m/ž). Očekuje se profesionalna osoba s iskustvom u ugostiteljstvu, a pogotovo u specifičnom području catering poslovanja. Također, idealna osoba za ovaj posao treba imati izražen smisao za prodaju i marketing. Imate li tri godine iskustva? Prijavite se.

Stomatološka poliklinika Arena, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, traži za svoj tim Doktora dentalne medicine (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu uključuju visoku stručnu spremu ili magisterij struke, također i najmanje tri godine radnog iskustva te položen stručni ispit. Prednost imaju kandidati s iskustvom rada u stomatološkim poliklinikama sa znanjem engleskog jezika i talijanskog jezika (prednost). Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom.

PlanRadar GmbH trenutno nudi zaposlenje na tri atraktivne pozicije. Acquisition Specialist (m/ž), Sales Consultant (m/ž) i i Country Manager (m/ž), radna je ponuda u Zagrebu. Riječ je o austrijskom poslodavcu koji nudi brojne poslovne pogodnosti, pa ne propustite provjeriti poziciju za koju ste zainteresirani i aplicirajte na vrijeme. Svi potrebni detalji su na linku.

2B Automation d.o.o. zapošljava na poziciji: Automation Engineer/Inženjer automatizacije (m/ž) u Hrvatskoj i inozemstvu. Nudi vam se izazovan i dinamičan inženjerski posao, koji uključuje sve projektne faze realizacije automatiziranih sustava: projektiranje, razvoj i krajnju implementaciju sustava. Sve potrebne detalje oko uvjeta i prijave potražite na linku. Plaća se kreće u rasponu od 6 000 kn do više od 20 000 kn.

Komentirajte prvi

New Report

Close