Plaćanje turističkih aranžmana u Konzumu i Tisku postalo novi hit

Autor: Poslovni.hr , 31. prosinac 2012. u 11:15
Marko Jurinec/Večernji list/PIXSELL

Atlas je prije tri mjeseca hrvatskom tržištu ponudio proizvod “Atlas putovanja za Konzum i Tisak”.

Atlas je prije tri mjeseca hrvatskom tržištu ponudio proizvod "Atlas putovanja za Konzum i Tisak". Ova ponuda novitet je u prodaji turističkih aranžmana na ovim prostorima, a riječ je o posebno kreiranim aranžmanima koji se ne mogu naći u redovnim ponudama u agenciji već su posebno kreirani za kupce na prodajnim mjestima Konzuma, Tiska i Atlasa, stoji u priopćenju Konzuma.

U sklopu ponude lansirano je sedam putovanja mjesečno po posebnim cijenama i mogućnost kupnje na jedinstven način što je rezultiralo kvalitetnim povratnim reakcijama postojećih kupaca i privlačenjem čak 38% novih kupaca turističkih aranžmana, kažu u Konzumu.

Nedavno Atlasovo istraživanje otkrilo je nove navike i potrebe Hrvata prilikom plaćanja turističkih aranžmana – ušteda vremena plaćanjem „u susjedstvu“ putem Konzumovih i Tiskovih prodajnih mjesta, rezervacija putem Kontakt centra te kraći, sadržajni i cjenovno privlačni aranžmani, ističe se u priopćenju. Posebno zanimljivim pokazalo se područje Slavonije, Baranje i Srijema, pa stoga ponuda putovanja za siječanj uključuje i sadržajan vikend u Baranji, dodaju iz Konzuma.

Sam proces plaćanja turističkih aranžmana odvija se u tri koraka. Kupac informacije o aranžmanima može dobiti putem besplatnog info telefona 0800 99 98 i e-mail adrese putovanja@atlas.hr. Atlasov kontakt centar zaprima rezervaciju i putem e-maila ili poštom na kućnu adresu šalje uplatnicu. Zadnji korak prije realizacije putovanja je uplata aranžmana koja se može izvršiti bez naknade na više od 1500 Konzum i Tisak prodajnih mjesta te u Atlasovim poslovnicama. Ugovor za plaćanje na blagajnama Konzuma i Tiska kupci dobivaju odmah s ponudom, odnosno, s 2D bar kod uplatnicom, pojašnjava se u priopćenju.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Naftu na kanistre još ne prodaju u Konzumu…..?

ovaj dnevnik reklamira Konzum češće nego što izlazi Konzumov letak!

New Report

Close