“Plaćamo upola manje, mjesečno uštedimo i do 1000 kuna”

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2017. u 15:23
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Kod njih su cijene niže od 50 do čak 90 posto nego u standardnim trgovinama.

Litra deterdženta za suđe – šest kuna, jogurt jednu kunu, maslac tri kune, ali može i za deset lipa – samo su neke od cijena prvog u Hrvatskoj, ali i daleko šire, outleta hrane – trgovine »Žabac« koju su, lani u rujnu, vlasnici Maja i Mario Žamboki prvo otvorili u centru Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, a prije dva i pol mjeseca i na Trešnjevci.

Kod njih su cijene niže od 50 do čak 90 posto nego u standardnim trgovinama, izbor možda nije kao u »običnim« trgovinama, no svašta se ovdje nađe vrlo povoljno.

Pakiranje od stotinu tableta za pranje suđa u perilici, poznatog brenda, koje inače košta preko sto kuna, ovdje će se kupiti za 60 kuna, i to samo zato što je pokoja tableta unutra razlomljena.

Da su i radnici zadovoljni, svjedoči Novom listu prodavačica Elvira Arnautović, koja za obitelj Žamboki, kaže, radi već deset godina, kad su se još bavili ugostiteljstvom.

– Super je ovdje raditi, jer osim što su plaće i ostali uvjeti rada jako dobri, i mi zaposlenici ovdje redovito kupujemo, štedeći tako i po petsto, do tisuću kuna mjesečno na hrani – kaže nam zadovoljna Elvira. U Žapcu neto plaće iznose od četiri do čak sedam tisuća kuna, kaže vlasnik, a zaposlenici napominju i to da im gazda puno pomaže, obavlja što god treba, često ih i počasti ručkom.

Komentirajte prvi

New Report

Close