Plaća 600 000 kuna godišnje i osigurana briga za djecu: Prijavite se za ovaj posao!

FOTO: GettyImages FOTO: GettyImages

Tvrtka AVL jedna je od najvećih svjetskih kompanija za razvoj, simulaciju i testiranje tehnologija za automobile, kamione i velike strojeve.

Za poziciju Senior Development hardware Engineer / Head of Department (m/ž) traže odgovornu osobu, koja će upravljati timom od šest do osam ljudi. Osim upravljanja timom, odgovornosti novog izabranog zaposlenika bit će razvoj i industrijalizacija hardvera, analiza i dizajn sistemskih arhitektura, odabir novih tehnologija za predrazvoj i serijsku proizvodnju i slično.

Novog zaposlenika očekuje godišnja plaća od čak 600 000 kn. Za ovo radno mjesto u Grazu (Austrija) nude fleksibilno radno vrijeme, korištenje kantine, nagrađivane edukacije, zdravstveno osiguranje i osiguranu brigu za djecu.

Kandidat treba imati visoku stručnu spremu ili doktorat u srodnim studijima električnog inženjerstva i elektrotehnike. Potrebno je nekoliko godina iskustva u upravljanju razvojnih timova i izvrsno poznavanje strujnih semikonduktora, kao i odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (C1).

Ukoliko Vas pozicija zanima, prijavite se do 21. studenog na linku. AVL LIST ima još dva natječaja raspisana za radna mjesta Process Engineer Assembly (m/ž) i Lead Engineer Hydrogen Storage (m/ž). Ostalu bogatu ponudu poslova pogledajte na portalu posao.hr.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve