Pevec – novi partner MultiPlusCard programa

Autor: Sponzorirani članak , 02. travanj 2015. u 09:21
Foto: Thinkstock

Najvećem programu nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj od 1. travnja 2015. pridružio se i trgovački lanac Pevec d.d…

Najvećem programu nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj od 1. travnja 2015. pridružio se i trgovački lanac Pevec d.d. koji sa 17 prodajnih centara zauzima vodeću poziciju u „uradi sam“ segmentu . Od gotovo 100 tisuća raznih artikala u svim prodajnim centrima kupcima je na raspolaganju velik izbor proizvoda za dom, vrt i hobi.

Ulaskom Peveca MultiPlusCard program značajno je proširio ponudu na neprehrambeni segment u maloprodaji te time svojim članovima pružio dodatnu vrijednost kroz mogućnost skupljanja bodova i ostvarivanja pogodnosti kod novog partnera.

Pevec sudjeluje u Programu na način da članovi MultiPlusCard programa skupljaju bodove kupujući na svim prodajnim mjestima Peveca uz predočenje svoje MultiPlusCard kartice. Korisnik dobiva određeni broj bodova, ovisno o tome plaća li gotovinom ili karticom, a kako bi koristio nagradne bodove, korisnik mora u jednom obračunskom razdoblju koje traje tri mjeseca prikupiti najmanje 325 bodova.

Pevec je za korisnike MultiPlusCarda već prvoga dana pripremio popuste na određene artikle, a plaćanjem go!card MasterCard karticom Zagrebačke banke korisnik ostvaruje 5 % popusta na cjelokupan iznos računa kupnje u Pevecu.

MultiPlusCard je najveći koalicijski program nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj, partnerski osnovan od strane Konzuma i Zagrebačke banke, u kojem trenutno sudjeluju Konzum, Zagrebačka banka, T-Mobile, Allianz, Tisak, Tisak media, Kozmo, Atlas te MultiPlus mobile. MultiPlusCard trenutno okuplja preko 1.300.000 aktivnih korisnika. Svaki od partnera nagrađuje svoje korisnike za kupnju, a korištenjem samo jedne kartice i sakupljanjem bodova kod svih partnera programa, MultiPlusCard korisnici ostvaruju značajne popuste i pogodnosti.

New Report

Close