Petrina: Prikloni li se Most HDZ-u, odlazim! A neću biti jedini…

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2015. u 12:29
Stipe Petrina, Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Primoštenski načelnik Stipe Petrina, budući saborski zastupnik Mosta, osvrnuo se na rezultate izbora, ali i političku budućnost Mosta nezavisnih lista.

Primoštenski načelnik Stipe Petrina, budući saborski zastupnik Mosta, osvrnuo se na rezultate izbora, ali i političku budućnost Mosta nezavisnih lista:

– Jedini pobjednik i najveće čudo ovih izbora je Most nezavisnih lista i točka. Svima je to jasno, samo neki se prave da ono što je očito ne vide- kaže Petrina, te dodaje:

– Izborni rezultat je odraz zasićenja građana političkim strankama koje su se isprostituirale kroz “trgovački biznis”. Ljudi su željni promjena i zato su svoj glas dali Mostu. Stoga bi sada, svako pristupanje “nezavisnih” jednoj ili drugoj koaliciji, lijevoj ili desnoj, bilo ravno nacionalnoj izdaji.

Kako piše TRIS portal, Što se njega tiče, to ne dolazi u obzir, napose bilo kakva suradnja s HDZ-om, i ako se to dogodi, on trenutno istupa iz Mosta! A neće biti jedini, znakovito dodaje Petrina.

Kako nadalje piše portal, Petrina može shvatiti ljude koji glasaju za HDZ, veli, jer to nisu glasovi njihovih političkih istomišljenika, nego jadnika koji na taj način glasaju za svoj posao, svoju egzistenciju, koja ovisi od milosti “zajedničara”. Ali, Petrina o njima ne ovisi , pa im se ne mora ni prikloniti ni pokloniti. Dapače, ako im se Most prikloni, Petrina će sići s “mosta”.

Komentari (13)
Pogledajte sve

@bigfoot
Znam za to ……… zato i je kako je
Kod naših komunista je problem što nemaju “PARTIJSKI SUD” a uz to još su totalno nesposobni


sdp je komunistička stranka …….. pa ako su mu prihvatljivi neka ide

Znanstveni magazin Communist and Post-Communist Studies objavio je istraživanje o transformaciji Saveza komunista Hrvatske. U istom magazinu objavljeni su statistički podaci koji bacaju novo svjetlo na početak demokratske tranzicije u našoj zemlji.

Koncem 80-ih godina prošlog stoljeća Hrvatska je imala 4.784.265 stanovnika od toga je njih 6,2 posto (298.113) bilo u partiji. Broj nositelja crvene knjižice naglo se smanjio u predvečerje prvih demokratskih izbora u Hrvatskoj. Od prosinca 1989. do lipnja 1990. partiju je napustilo više od 270 tisuća članova tako da su prve demokratske ožujku 1990. godine dočekali s oko 27 tisuća članova

Nakon demokratskih izbora u travnju i svibnju 1990., i uvjerljive pobjede HDZ-a, u većina bivših komunista skrasila se u HDZ-u. Prema istraživanju iz spomenutog magazina, od ožujka do prosinca 1990. godine u HDZ se upisalo oko 70 tisuća dotadašnjih članova SKH.

Krajem 1990. godine, prema izvorima Communist and Post-Communist Studies, u članstvu HDZ-a bilo 97 tisuća osoba koje su prije samo godinu dana bile u u partiji. U Savezu komunista, koji se transformirao u Savez komunista -Stranku demokratskih promjena (SKH-SDP) ostalo je 40 tisuća dotadašnjeg članstva.
http://www.maxportal.hr/dvije-frakcije-iste-partije-u-hdz-je-uslo-97-tisuca-komunista-u-sdp-u-ih-ostalo-40-tisuca-2/

Ovaj petrina je psihicki labilan.prvo je pljuvao po petrovu pa kad je vidio da nece sam uci u sabor onda se pridruzio mostu.sad pljuje po hdz a kad se dogovore oko vlade onda ce biti najbolji prijatelj sa karamarkom.

sdp je komunistička stranka …….. pa ako su mu prihvatljivi neka ide

New Report

Close