Pet tvrtki predložilo otvaranje stečajnog postupka nad tvrtkom Kerum

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. prosinac 2012. u 15:50
PXL

“Tvrtka Lola Ribar iz Zagreba je prva podnijela prijedlog za otvaranje stečajnog postupka nad trgovačkim društvo Kerum d.o.o Split.”

Splitskom Trgovačkom sudu pristigli su pojedinačni prijedlozi pet tvrtki za otvaranjem stečajnog postupka nad trgovačkim društvom Kerum d.o.o., a za 13. prosinca zakazano je ročište radi izjašnjenja o prijedlogu tvrtke Lola Ribar d.d. iz Zagreba za otvaranjem stečaja nad tvrtkom Kerum, doznaje se danas u Trgovačkom sudu Split. "Tvrtka Lola Ribar iz Zagreba je prva podnijela prijedlog za otvaranje stečajnog postupka nad trgovačkim društvo Kerum d.o.o Split te je donesena odluka da se prvo ročište o izjašnjavanju o tom prijedlogu zakaže za 13. prosinca ove godine", rekao je danas za Hinu predsjednik splitskog Trgovačkog suda Ivan Basić.

Osim tvrtke Lola Ribar, po Basićevim riječima, do sada su otvaranje stečajnog postupka nad tvrtkom Kerum predložile još tvrtke Ezimit d.o.o Zagreb, Ezimit Grup Štip (Makedonija), Perfa-bio d.o.o. Donja Stubica i Prodis d.o.o. Zagreb. "Nakon što sud donese odgovarajuću odluku povodom prijedloga tvrtke Lola Ribar (na ročištu 13. prosinca) , i zavisno od te odluke odlučivat će se o ostalim podnijetim prijedlozima", pojasnio je Basić.

Komentirajte prvi

New Report

Close