Pet kampova među najboljima u Europi, dva Valamarova

Autor: Poslovni dnevnik , 13. siječanj 2014. u 21:59
Valamarov kamp Lanterna i lani je bio na popisu najboljih

Valamarovi Krk i Lanterna, Valalta Rovinj, Istraturistov Camping IN Park i Zaton Holiday Resort.

Zagreb Uglednom društvu od četiri najbolja kampa u Hrvatskoj ove se godine prema ocjenama njemačkoga i nizozemskog autokluba ADAC i ANWB pridružio i Valamarov kamp Krk.

Uz kampove Valamar Lanterna kod Poreča, naturistički Valalta Rovinj, Istraturistov Camping IN Park Umag te Zaton Holiday Resort nagrade su mu uručene uoči turističkog sajma CMT u Stuttgartu, čime su se svrstali među najboljih 139 kampova u Europi.Ističući zadovoljstvo što su njihova dva kampa, koji posluju u sklopu brenda "Camping on te Adriatic", ove godine ušli u društvo najboljih kampova u Europi, od kojih kamp Krk već nakon prve (lanjske) sezone rada nakon preuređivanja, iz Valamara napominju da su oba ta kampa dobila visoke ocjene.

Najavljuju i da oba kampa do početka ove kamping sezone pripremaju novitete i još višu razinu ponude. U kampu Lanterna gostima će se prvi put u Hrvatskoj ponuditi luksuzni tzv. glamping šatori i mobilne kućice s po tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dok će kamp Krk uvesti i spremišta za bicikle te proširiti sanitarni čvor. Iz HTZ-a najavljuju da će regija Kvarner u kamping dijelu sajma CMT dogodine biti partner-regija, što je ove godine Katalonija. Taj sajam predstavlja turističku ponudu, među kojoj je i kamping, iz blizu 90 zemalja svijeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close