Pernar se pohvalio niskom cijenom ručka iz saborskog restorana: ‘Ovo je jeftinije nego u studentskoj menzi!’

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2016. u 12:55
Foto: facebook

Pernar se također danas pohvalio kako mu taksist nije htio naplatiti vožnju.

Ivan Pernar iz Živog zida, koji je na izborima prvi put izabran u Sabor, na Facebooku je objavio fotografiju ručka iz saborskog restorana ističući nisku cijenu.

'Pohane bukovače s pireom i salatom, 18 kn u saborskom restoranu, jeftinije nego u studentskoj menzi!', objavio je Pernar.

Komentari (21)
Pogledajte sve


Fahrudine,
kad bi glupost uzdizala vi biste bili golub

A kada bi padala vi bi ste bili kamen sa Zagrepčanke.

I ako se odlučiš za taj pad ne zaboravi pozvati i okupiti 10000 ljudi da ti daju podršku!


http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-laze-o-cijenama-u-menzi-ali-puno-bitnije-pitanje-je–s-kojim-se-pravom-hranio-u-saboru/925293.aspx

“Kojim pravom se Ivan Pernar hranio u saborskoj kantini. Za one koji ne znaju Sabor ima restoran, kafić i menzu. U njima jesti i piti mogu saborski zastupnici, zaposlenici Sabora i novinari stalno akreditirani u Saboru. Cijene za zaposlenike, novinare i zastupnike nisu jednake. Pernar nije ni jedno od toga troje. On je svoje pravo na konzumaciju hrane u Saboru odlučio iskoristiti prije nego što je postao zastupnik. Pernar ne razumije, ili ne želi razumjeti, da nije postao saborski zastupnik u trenutku kada su objavljeni rezultati izbora nego kada položi zastupničku prisegu. A to još uvijek nije učinio. I nije saborski zastupnik. I nema se pravo hraniti na naš račun.”

… dok se drugi imaju pravo hraniti na naš račun? Zanimljivo.

@plavi
“on kaže da bi država trebala omogučiti stanove mladima putem poticane stanogradnje. Jedino nije pojasnio jel bi država trebala besplatno dodijeljivati stanove kao nekada društveno vlasništvo sistem, ili bi država trebala kreditirati mladima stanove.”
to je i meni ostalo malo nejasno, u jednom trenutku kaže da država ne može vraćati niti svoje kreditne i druge obveze, a onda da mladima nekako (ne znam kako) osigura prvu nekretninu, možda je mislio da država igra stalno Eurojackpot i stalno dobiva, ili je njemu ostala neka praznina u glavi, kada se možda bacio policiji u naručje, a oni se izmaknuli, te je glavom udario u kocku na Markovom trgu

Fahrudine,
kad bi glupost uzdizala vi biste bili golub

New Report

Close