Parkirne karte moći će se platiti kreditnim i debitnim karticama

Autor: Poslovni.hr , 10. ožujak 2018. u 11:10
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Radi se o uređajima najnovije generacije koji će korisnicima omogućiti niz pogodnosti.

Tvrtka Opatija 21 putem javne nabave kupila je od Liburnija parkinga sve njihove aparate za naplatu i jedino vozilo pauk za 527 tisuća kuna. Štok navodi da je ovlašteni vještak tu imovinu Liburnija parkinga procijenio na 539 tisuća kuna. Štok dodaje da je u Opatiji 21 zaposleno 17 novih radnika, od čega njih deset na poslovima naplate i kontrole parkiranja.

– Također, kupili smo tri nova uređaja za naplatu parkiranja i prateći softver za nešto manje od 200 tisuća kuna. Radi se o uređajima najnovije generacije koji će korisnicima omogućiti niz pogodnosti, poput plaćanja parkirne karte kreditnim i debitnim karticama, kupovine dnevne parkirne karte ili ulaznica za manifestacije u dvorani »Marino Cvetković«. Ti aparati bit će postavljeni početkom travnja u ulici Maršala Tita – pojašnjava direktor Opatije 21 Igor Štok.

Kako piše Novi list, Štok kaže da je Opatija 21 omogućila internetsku prodaju svih svojih usluga te je za njihovu aktivaciju potrebno posjetiti poslovnicu i registrirati se kao korisnik usluga. Nakon toga građani više neće morati dolaziti u Opatiju 21, već će iz svojih domova upravljati korisničkim računom i on line plaćati usluge.

Komentirajte prvi

New Report

Close