Ovog tjedna zapošljavaju domaće i strane kompanije: U jednoj od njih godišnja plaća doseže i do 60 tisuća eura

Autor: Poslovni.hr , 01. prosinac 2016. u 10:00
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Hoval traži stručnog i neovisnog inženjera s respektabilnim tehničkim rezimeom koji će biti zadužen za tehničku potporu, trening, rješavanje problema i slično. Svoj životopise šaljite isključivo na engleskom jeziku a opširnije o poslu i uvjetima zapošljavanja pročitajte ovdje.

Njemačka kompanija ADAC traži sistem administratora. Za informaciju o uvjetima zaposlenja i prijave pročitajte ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobu za radno mjesto Trening koordinatora.Posao koji se traži od zaposlenika je koordinacija prevođenja svih trening materijala, potporu u brendiranju proizvoda putem društvenih mreža i slično. Ako znate napisati na hrvatskom i engleskom te znate složiti inspirativni trening materijal koji će biti koristan drugima za korištenje, prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže osobu koja će biti zadužena za platni spisak i administracijom u ljudskim potencijalima. Posao uključuje bilježenje bolovanja zaposlenika kao i godišnjih odmora i pripremu platnih lista. Ako imate 5 godina iskustva u obavljanju ovakvih i sličnih vrsta poslova te stremi ka izvrsnosti, prijavite se ovdje.

Tvrtka ZigZag Apartments & Rooms traži 3 Recepcionera za rad u Dubrovniku. Recepcioner je odgovoran za koordinaciju i kvalitetno pružanje usluge prijema i smještaja gostiju kao i brigu da su apartmani za svakog gosta spremni i funkcionalni na visokoj razini. Također je odgovoran za kvalitetno koordiniranje vanjskih suradnika kako bi zadovoljstvo gostiju bilo na najvišoj razini. Zaposlenicima se omogućava besplatan smještaj u potpuno novom i klimatiziranom stanu. Brza prijava.

Talentor Hrvatska je tvrtka specijalizirana za usluge posredovanja pri zapošljavanju, headhuntinga i HR savjetovanja. Za našega klijenta, međunarodnu tvrtku tražimo kompetentnu i angažiranu osobu za radno mjesto 'International Financial Plant Controller'. Od kandidata se traži implementacija KPI sistema te asistiranje u projektima. Plaća se ovisno o kvalifikacijama i iskustvu kreće između 40 i 60 tisuća eura. Brza prijava.

Wollsdorf Components traži djelatnika za održavanje informatičke opreme. Od kandidata se traži napredno poznavanje Excela, Worda, iskustvo u radu s bazom podataka te obavezno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Brza prijava.

Alkaloid traži stručnog suradnika za područje grada Zagreba i kontinentalnu Hrvatsku. Poslovi koje ovo radno mjesto podrazumijevaju su svakodnevni rad na terenu liječnicima opće prakse i specijalistima sukladno marketinškim planovima, promoviranje lijekova u ambulantama, bolnicama i ljekarnama te sudjelovanje na kongresima i stručnim skupovima te prezentacija lijekova. Brza prijava.

PLIVA zapošljava Administratora za ljudske potencijale sa znanjem engleskog, francuskog ili bugarskog jezika. Osoba će biti zadužena za administrativnu podršku u procesima ljudskih potencijala te unos i održavanje podataka o zaposlenicima u bazama SAP, Oracle ili Success Factors. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se ovdje.

Kaufland je u potrazi za osobom za radno mjesto 'Buyer nabava usluga'. Zadaci ovog radnog mjesta uključuju odgovornost za naručivanje opreme i usluga, analiziranje troškova i procesa radi uštede te pripremu ugovora. Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje rada u SAP-u je prednost i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close