Ovog tjedna zapošljavaju AgroFructus, PEPCO, Sportina, Pevec, Američko veleposlanstvo…

Autor: Poslovni.hr , 05. listopad 2016. u 10:39
Foto: facebook

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

AgroFructus Grupa jedna je od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju sa svježim i prerađenim voćem i povrćem, oglašava natječaj za radno mjesto Rukovoditelja nabave i prodaje repromaterijala. Radno mjesto je Donji Miholjac ili Zagreb, ovisno o dogovoru s kandidatom. Osoba je zadužena za upravljanje cjelokupnom nabavom i prodajom repromaterijala i radom poljoljekarni AgroFructus Grupe u Hrvatskoj. Ako želite raditi u zahtjevnom ali izazovnom i dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

M SAN Grupa traži voditelja logistike. Temeljna zaduženja i odgovornosti Voditelja Logistike očekivano su vezana za upravljanje i nadzor nad svim procesima i resursima u fizičkom protoku robe. Osoba je zadužena i za koordinaciju razvoja novih metodologija i alata u logističkom poslovanju, te osiguravanje resursa za implementaciju istih u svakodnevne aktivnosti. Ako ste proaktivni i posvećeni poslu, prijavite se ovdje.

Tvrtka PEPCO traži Project Managera s poslom u Zagrebu. Osoba će biti zadužena za organizaciju i kontrolu različitih timova unutar kompanije kao i zaduženja oko tehničke segmenta infrastrukture PEPCO trgovina u Hrvatskoj. Za posao kandidat mora poznavati procedure građenja, 3 godine iskustva kao i znanje računalnih programa kao što su Excel, AutoCad. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Sportina Group traži Prodavača / modnog savjetnika. Ako ste komunikativan, ljubazni i razumijete se u modu i modne brendove, prijavite se ovdje.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži Komercijalistu nabave. Osoba će biti odgovorna za pravovremenu i kontinuiranu opskrbu potrebnim sirovinama, rezervnim dijelovima i strojevima te praćenje procesa nabave od narudžbe do pristizanja predmeta nabave. Potrebno je imati VŠS ili VSS tehničke struke a najmanje 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Brza prijava.

Računovodstvo Soldo traži višeg referenta za računovodstvo. Uvjeti su završeni fakultet iz ekonomskih znanosti, minimalno 5 godina radnog iskustva na računovodstvenim poslovima i visoka razina informatičke pismenosti. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži Dizajnera proizvoda s mjestom rada u gradu Zagrebu. Osoba će biti zadužena za dizajniranje i redizajniranje proizvoda, praćenje tržišnih trendova i konkurencije i pripremanja tehničke dokumentacije za izradu proizvoda. Brza prijava.

Transcom World Wide d.o.o. je dio Transcom World Wide Grupe – globalne Outsourcing kompanije usmjerene na klijente i službu za korisnike. Traže Agenta u službi za korisnike s radnim mjestom u gradu Puli. Osoba će biti zadužena za komunikaciju s klijentima talijanskog govornog područja, pružanje podrške korisnicima i odgovaranje na upite korisnika. Brza prijava.

Želite li biti dio uspješne hrvatske priče? Postanite član Pevec tima koji traži Trgovca (m/ž) za program Vrt i Sport. Potrebni su SSS te je poželjno radno iskustvo. Poznavanje asortimana, prodajne vještine te samostalnost i inicijativa ono su što se traži za ovo radno mjesto. Mjesto rada je u prodajnom centru u Splitu. Brza prijava.

Lindström je jedna od vodećih europskih tvrtki za pružanje usluga najma radne odjeće i otirača s više od 165 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Traže Prodajnog predstavnika (B2B). Ako ste energična i probitačna osoba s dokazanim iskustvom u prodaji, poželjno u području usluga i znanjem rada na računalu, prijavite se ovdje.

Selekcija MM ekskluzivni je uvoznik i distributer premium prehrambenih proizvoda (svježe i smrznute hrane vrhunske kvalitete) za HoReCa sektor na domaćem i inozemnom tržištu. U potrazi su referentom nabave. Osoba će biti zadužena za procesuiranje narudžbi, kontrolu faktura i robe. Potrebno je 3 godine radnog i iskustva i izvrsno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu.. Brza prijava.

ClusterTech Internationa traži Voditelja prodaje i razvoja. Osoba će se baviti kombinacijom menadžmenta i inženjerstva u području prodaje i razvoja elektromehaničkih sklopova. Osoba će biti zadužena za projektni menadžment, pripremu projektnih prijedloga i vođenje projekata. Plaća na ovom radnom mjestu je između 8 i 15 tisuća kuna. Brza prijava.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži Prodavač / Prodavačica luksuznih brendova – 3 izvršitelja. Mjesto rad je grad Zagreb a klijent je renomirana tvrtka iz maloprodaje luksuzne robe te brandova nakita i satova. Osoba će biti zadužena za prodaju skupih brendova nakita / satova, komunikaciju s kupcima, dogovori oko servisa itd. Poslodavac nudi mjesečnu plaću od cca. 7100 kuna, plaćene edukacije i probni rok na 6 mjeseci a nakon toga ugovor na neodređeno. Opširnije o oglasu i načinu prijave pročitajte ovdje.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži Asistenta u odjelu ljudskih resursa. Kandidat mora imati fakultetsko obrazovanje i minimalno 3 godine radnog iskustva. Poznavanje engleskog jezika kategorije IV je obavezno i testirati će se. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svoga klijenta uspješnu domaću kompaniju traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji Front Desk Managera. Osoba će biti zadužena za javljanje na telefonom zaprimanje stranaka, obavljanje uredske administracije i ostale poslove prema nalogu nadređenog. Brza prijava.

Denves Consulting d.o.o je mlada kompanija u poslovnom savjetovanju koja pruža svojim klijentima financijske, računovodstvene i marketinške savjete. Traže pripravnika u financijama i računovodstvu. Kompanija će pružiti mogućnost rada u poticajnom okruženju a poslovi će uključivati između ostalog: Upoznavanje i praćenje propisa iz područja računovodstva, poreza i financija te izrade analiza kompanija. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close