Ovo su specifikacije Todorićeve jahte koju možete kupiti za 1,4 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr , 08. kolovoz 2017. u 12:01
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Slična procedura vrijedit će i kod prodaje helikoptera, gdje je proces odabira agenta za koordinaciju prodaje pred finalizacijom.

U marini u Zadru nalazi se motorna jahta Ivice Todorića, dostupna na prodaju.

Motorna jahta model Riva 85 Opera imena „Jana“, proizvedena je 2006. godine, ukupne dužine 23,86 metara, a tražena cijena je 1,4 milijuna eura i riječ je o cijeni bez poreza na dodanu vrijednost, a porezni tretman će se utvrditi ovisno o poreznom statusu kupca, piše N1.

Jahta Riva 85 Opera je u trenutku otvaranja procesa izvanredne uprave bila na redovitom servisu i održavanju na suhom vezu u Italiji, a od sinoć se nalazi u marini u Zadru. Što se pregleda tiče, svi zainteresirani kupci će morati potpisati standardni Ugovor o pregledu broda te će za potrebe pregleda odnosno probne vožnje biti potrebno uplatiti i određenu naknadu, sukladno vrijednosti motorne jahte, što je kod prodaja pokretnina ovakve vrijednosti uobičajeno. Pregled će, uz ispunjavanje navedenih uvjeta, biti moguć već danas, 8. kolovoza.

Slična procedura vrijedit će i kod prodaje helikoptera, gdje je proces odabira agenta za koordinaciju prodaje pred finalizacijom.

Dužina plovila: 23,86 metara

Istisnina plovila: 95.000 kilograma

Motori: 2 dizelska motora koja ukupno imaju 2984 KW odnosno 4057 konjskih snaga

Komentirajte prvi

New Report

Close