Ovo su lokacije postavljenih kamera za nadzor brzine, počinje sankcioniranje

Arhivska fotografija: Nikola Ćutuk / Pixsell Arhivska fotografija: Nikola Ćutuk / Pixsell

Započinje sankcioniranje svih prekršaja snimljenih kamerama za nadzor brzine kretanja vozila.

Od jučer su u funkciji kamere za nadzor brzine na prometnicama Koprivničko-križevačke županije, piše epodravina.

– U cilju povećanja stanja sigurnosti u cestovnom prometu, a posebice smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine, na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke nabavljene su kamere – stacionarni uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila i postavljena kućišta u kojima će se iste nalaziti – kažu iz policije.

Kamere za nadzor brzine nalaze se na slijedećim lokacijama na državnim cestama: – Ulici Vladimira Nazora u Budančevici, – Varaždinskoj ulici u Cvetkovcu, – Koprivničkoj ulici u Glogovcu, – Majurcu – Kenđelovcu, – Varaždinskoj cesti u Koprivnici, – Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom, – Ulici Stjepana Radića u Reki, – Ulici braće Radića u Svetom Ivanu Žabno i – Ulici Šimuna Pandura u Hampovici.

– Ovim putem obavještavamo građane da je završila testna faza rada rečenih uređaja za nadzor brzine odnosno da su stacionarni uređaji za nadzor brzine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke stavljeni u funkciju – navode iz PU koprivničko-križevačke.

Stavljanjem navedenih uređaja u funkciju, s danom 15. listopada 2019. godine započeti će sankcioniranje svih prekršaja snimljenih kamerama za nadzor brzine kretanja vozila.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve