‘Ovo je neozbiljna vlada koja trenira na hrvatskoj teškoj situaciji’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 12. listopad 2012. u 09:00
Tomislav Karamarko (PXL)

Više ne možemo trpjeti ovu nenarodnu vlast, vlast koja osiromašuje ljude, tjera firme u stečaj, ljudima nameće poreze i naprosto stvara sve više sirotinje u Hrvatskoj.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko izjavio je jučer  da je HDZ odlučio pokrenuti "bespoštednu borbu" protiv sadašnje vlasti, a prvi korak na tome putu bit će skorašnji lokalni izbori.

"Više ne možemo trpjeti ovu nenarodnu vlast, vlast koja osiromašuje ljude, tjera firme u stečaj, ljudima nameće poreze i naprosto stvara sve više sirotinje u Hrvatskoj", rekao je Karamarko u jučerašnjem intervjuu za Media servis. Istaknuo je kako je HDZ čvrsto odlučio da će ovu vlast početi destruirati. "Počet ćemo ju izbacivati iz sedla upravo na lokalnim izborima, a lokalni izbori u kojima mi kao stranka očekujemo kvalitetni pomak bit će i prvi korak za pobjedu na parlamentarnim izborima", kazao je.

Govoreći o mogućim koalicijama na lokalnim izborima, istaknuo je kako postoji širi okvir unutar kojega će surađivati s nekoliko drugih stranaka desnog centra. "Pokušavamo okupiti stranke desnog centra, državotvorne stranke, ali prije svega stranke koje se sad žele boriti za kvalitetniji život u Hrvatskoj, koje će zajednički poraditi na zajedničkim rješenjima", dodao je.

Premijeru Zoranu Milanoviću zamjera što je, po njegovu mišljenju, neozbiljan i što olako pristupa problemima. "Zamjeram mu to što je pun fraza i parafraza, što nastupa demagoški, a standard dnevno pada, dnevno se ukidaju radna mjesta, nestaju firme, a on je pun prekrasnih govora. Zamjeram mu što vrlo olako pristupa tom problemu i tu jednu neozbiljnost", rekao je.

Na pitanje kako ocjenjuje dosadašnji rad vlade, upozorio je kako nakon deset mjeseci "nije primijećeno da je formuliran bilo koji mehanizam koji bi zaustavio bilo koji negativni trend u hrvatskome gospodarstvu". "Ovo je jedna neozbiljna vlada, vlada ad hoc, koja s neprovjerenim, neiskusnim i needuciranim kadrovima trenira na hrvatskoj teškoj situaciji", ustvrdio je.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Treba pozvati CHUCK NORISA u kompanju za lokalne izbore.

Moj glas odmah imate.

LP

A ona prije je bila ozbiljna.

New Report

Close