Ovo je najbolji turističko-smještajni objekt po izboru građana Vukovarsko-srijemske županije

Autor: Poslovni.hr , 18. lipanj 2013. u 13:58
Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Projekt je nastavak prošlogodišnjeg istraživanja o tome što građani misle da je najbolje u njihovoj županiji.

Ladanjsko Imanje Principovac u Iloku, izabrano je od strane građana Vukovarsko-srijemske županije među najbolje smještajne objekte (1. mjesto) u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani, kao mjesto koje bi najčešće posjetili i preporučili turistima, priopćeno je iz Iločkih podruma.

Projekt je nastavak prošlogodišnjeg istraživanja o tome što građani misle da je najbolje u njihovoj županiji. Nominacije su plod zajedničkog rada turističkih zajednica županija i portala VIKENDPLANER.info, a istraživanje se provodi u suradnji s GFK – međunarodnim centrom za istraživanje tržišta.

Građani svake pojedine županije su iskazali svoje mišljenje što bi u svojoj županiji najčešće izabrali i preporučili turistima. Rezultati istraživanja su od 5. lipnja dostupni na portalu www.najboljeuhrvatskoj.info i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA za Android i iPhone telefone, a službena objava rezultata održana je jučer na konferenciji za medije u Hotelu Esplanade u Zagrebu, kojoj su prisustvovali Darko Lorencin, ministar turizma RH, Meri Matešić, direktorica Hrvatske turističke zajednice, Ivica Max Krizmanić, direktor hotela Esplanade, Vesna Pritchard, potpredsjednica Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Tatjana Rajković, direktorica istraživanja GfK – centra za istraživanje tržišta i Dražen Cvijetić, autor projekta Najbolje u Hrvatskoj – izabrali građani 2013.

Ladanjsko imanje Principovac, jedna od najboljih vinogradskih pozicija u Hrvatskoj nalazi se nadomak središta Iloka, ističe se u priopćenju. Na ovom području nalaze se plantažni vinogradi i kompleks ljetnikovaca s gospodarskim zgradama.

Kompleks Principovac sadrži 6 apartmana luksuzno i moderno opremljenih usred vinograda; restoran s ponudom moderne kuhinje, vidikovac, tereni za tenis i badminton, teren za odbojku, vježbalište za golf sa školom golfa; mogućnost najma mopeda, električnih vozila, turistički vlakić za vožnju kroz vinograde i turistički obilazak ili degustacija vrhunskih vina Iločkih podruma i roštilj na prilagođenim punktovima usred vinograda, zaključuje se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close