Panenić: Rezat ćemo plaće zastupnicima, ukinuti vozače, naknade za odvojeni život…

Autor: Poslovni.hr , 28. prosinac 2015. u 09:10
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnik Mosta Tomislav Panenić, uoči konstituirajuće sjednice Sabora, poručio je da se dosad vodila bitka za Sabor, a da će se odsad voditi bitka u Saboru.

Izabrani zastupnik Mosta i načelnik općine Tompojevci Tomislav Panenić uoči današnje konstituirajuće sjednice Sabora na Facebooku je jučer popodne napisao da počinje "bitka za Sabor" koja neće biti "laka".

Panenićev status na Facebooku prenosimo u  cijelosti:

SUTRA POČINJE BITKA U SABORU ILI 4-GODIŠNJI ODMOR

Do nedavno je trajala bitka za Sabor, a već sutra njegovim formiranjem počinje bitka u Saboru. Nekim zastupnicima počinju rokovi za reforme, drugima vrijeme za političke čarke, a iskreno se nadam da ovaj put nećemo imati zastupnike koji su na 4-godišnjem plaćenom odmoru.

Radujem se da će sabornica postati središte moći gdje će u vatrometu demokracije svaki zastupnik javno iskazivati svoja stajališta te predlagati svoje zakone, amandmane i kandidate. Nadam se da nećemo imati nametanje volje putem stranačke stege, tajnih dogovora, neimanje vlastitog prijedloga, isključivost, "uvijek biti protiv", omalovažavanje i vrijeđanje.

Za očekivati je da će se saborski zastupnici solidarizirati s građanima Hrvatske te, prema onome što su zastupali u predizbornim programima, smanjiti svoje prihode. Što će prvo pasti? Plaće od 20-tak tisuća kuna, nepotrebni službeni automobili i vozači, poslovni razredi u zrakoplovima, naknada za odvojeni život…. Što god da se napravi neće spasiti Hrvatsku, ali je jasna poruka da više ne može i neće biti isto. Tko ne može na sebi napraviti reformu, kako će je tražiti od drugih?

Neće ova bitka biti laka…već se radujem…."

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

SUTRA POČINJE BITKA U SABORU ILI 4-GODIŠNJI ODMORDo nedavno je trajala bitka za Sabor, a već sutra njegovim…

Posted by Tomislav Panenić – načelnik Općine Tompojevci on Sunday, December 27, 2015

Komentirajte prvi

New Report

Close