Ovaj hrvatski proizvod odnio je nagradu za kreativnost u 2012.

Autor: Poslovni.hr , 26. listopad 2012. u 13:00
Bioplanet Bike

Na dodjeli nagrada za kreativne i inovativne proizvode nagradu je odnio prvi hrvatski električni bicikl.

Sinoć je u Varaždinu na dodjeli nagrada za kreativne i inovativne proizvode, pojedince i projekte u jakoj konkurenciji kategorije kreativnih i inovativnih proizvoda, nagradu odnio prvi hrvatski električni bicikl – Bioplanet Bike.

Nagrada za kreativnost i inovativnost već se jubilarnih pet godina dodjeljuje od strane Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK).  Svečana dodjela nagrada održana je sinoć u Varaždinskom HNK. U uvodnom dijelu, nominiranim kreativcima obratili su se mnogi ugledni gosti iz javnog i gospodarskog života, među kojima valja istaknuti Velimira Sriću, profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu,zatim Andriju Petrovića, direktor Tehnološkog parka Varaždin te Ivanu Nikolić, predsjednicu Mreže za razvoj i kreativnost.
Nagrade su se dodjeljivale u ukupno devet kategorija, pri čemu je u prvoj kategoriji, za kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod nagrada pripala prvom hrvatskom električnom biciklu tvrtke Bioplanet d.o.o.

“Dodjelom nagrade MRAK za kreativan i inovativan proizvod 2012. godine potvrđuje se jedinstvenost dizajna i posebnosti Bioplanet Bike električnog bicikla kojeg smo namijenili globalnom tržištu. Električni bicikl koji je dizajniran, projektiran i proizveden u Hrvatskoj svojim izgledom privlači pažnju svih koji se nađu u njegovoj blizini. Reakcije ciljanih i razvijenih tržišta električnih bicikala potvrđuju da smo na najboljem putu u kratkom roku postati najpoznatiji hrvatski globalni brand” izjavila je Sandra Mikulić, direktorica tvrtke Bioplanet d.o.o. Na dodjeli MRAK nagrada prezentirana je i najnovija vijest tvrtke Bioplanet  o tome da je upravo ovaj tjedan lansirana prva serijska linija električnih bicikala.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Njofra! Evo freebie za tebe…
Da. Da. Ne. Ne. Da. Slićne se piše sa tvrdo Č. Voljeli bi vidjeti sličnog. Hahahaha. http://www.bioplanetbike.com

Hrvatski proizvod? LiFePo4 baterija je kineska. Motor je Golden Motor(www.goldenmotor.com) – također kineski. Sam dizajn bicikla je plagijat mnogih slićnih kineskih modela. Zato i teži nemogućih 24 kg. Slićne bicikle prodaje Brainspot d.o.o. kao i Slovenci (www.bike-centar.si).

New Report

Close