Ovaj globalni ponuđač ERP rješenja povećava investicije u tržište Hrvatske

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2013. u 18:03
Guliver/Thinkstock

Iskazani interes hrvatskih klijenata naveo je tvrtku da uloži u razvoj partnerske suradnje s lokalnim IT poduzećima.

HansaWorld, globalna ERP tvrtka s uredima u Londonu, Stockholmu, Moskvi, Dubaiju, Miamiju, NewYorku, Cape Townu, Sydneyu i Buenos Airesu, nastavlja tokom 2013. godine s proširenjem poslovanja u Hrvatskoj i zemljama u regiji.

Iskazani interes hrvatskih klijenata naveo je tvrtku da uloži u razvoj partnerske suradnje s lokalnim IT poduzećima, te ponudi globalno i nagrađivano poslovno rješenje prilagođeno hrvatskoj poslovnoj praksi. Prema riječima gospodina Peteha, predstavnika tvrtke za regiju, istraživanje je pokazalo da je tržište veoma osjetljivo kada je riječ o novim investicijama, ali da ima velikog potencijala, te da klijenti prepoznaju proizvod visoke kvalitete.

HansaWorld tvrtka osnovana je u Švedskoj i već 25 godina neprekidno širi svoje poslovanje. Trenutno je prisutna na svim glavnim kontinentima, s podružnicama i distribucijskom mrežom u preko 70 zemalja i ima više od 77,000 uspješnih instalacija u 120 država. Svrha širenja poslovanja na hrvatsko tržište je ponuda vrhunskih rješenja dostupnih svakom poduzeću na hrvatskom tržištu, neovisno radi li se o novom poduzeću koje je tek počelo sa poslovanjem ili o već razvijenoj organizaciji sa specifičnim potrebama. 

Poslovna rješenja su napisana u vlastitom programskom jeziku, prevedena su na više od 30 jezika, kompatibilna su za rad na Windows, Linux, MacOSX, iOS i Android sustavima i dostupna su za gotovo sve suvremene mobilne uređaje.

HansaWorld Adriatic je partner zadužen za tržište Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore. Širenjem partnerske mreže koja uključuje lokalne hrvatske IT tvrtke, HansaWorld odgovara na potražnju za vrhunskim lokaliziranim poslovnim rješenjima prilagođenim potrebama hrvatskih poduzeća.

Komentirajte prvi

New Report

Close