Ovaj fast-food lanac ima najbolji burger u Americi, ali za njega nikad niste čuli

Autor: Poslovni.hr , 11. srpanj 2014. u 13:20
Foto: www.habitburger.com

Lanac obećava 100 posto svježu mljevenu govedinu pečenu na otvorenom plamenu, a sadržaj burgera je uglavnom klasičan.

Najbolji burger u Americi, sudeći prema izboru magazina Consumer Reports, dobit ćete u poprilično nepoznatom lancu brze prehrane Habit Burger Grill, piše Business Insider. Habit Burger Grill postigao je prvo mjesto za najbolji okus burgera u zemlji i tako pobijedio poznatije konkurente kao što su npr. In-N-Out Burger i Five Guys.

Habit Burger osnovan je 1969. godine u Santa Barbari, gdje je postao poznat po svom "Charburgeru", a zatim se proširio i na Kaliforniju. Kada je fond rizičnog kapitala KarpReilly investirao u Habit Burger, brend je dodatno rastao. Prema Nation's Restaurant Newsu, do kraja 2013. godine Habit Burger se proširio na Arizonu i Utah, a sada je zastupljen na 100 lokacija.

Lanac obećava 100 posto svježu mljevenu govedinu pečenu na otvorenom plamenu, a sadržaj burgera je uglavnom klasičan i uključuje majonezu, kisele krastavce, svježu rajčicu, zelenu salatu te karamelizirani luk u pecivu.

Ostali burgeri u ponudi uključuju slaninu i gljive. Osim Charburgera, Habit Burger nudi i sendviče, uključujući one s tunom, hrskavu salatu i deserte kao što su shake, 'sundae' i sladoled.

Nation's Restaurant News najavljuje da će tvrtka otvoriti restoran u New Jerseyju, a planira se proširiti i na Las Vegas. U međuvremenu, sve više kupaca govori o Habit Burgeru na Twitteru, a i sam lanac je vrlo aktivan na društvenim mrežama.

Komentari (1)
Pogledajte sve

One to go [emo_plazi]

New Report

Close