Otvorenje Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela predviđeno za drugo tromjesečje 2015.

Autor: Objava za medije , 19. studeni 2014. u 16:23
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Danas je Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. objavio da je kompanija potpisala ugovor s tvrtkom Hoteli Dubrovačka Rivijera d.d. o otvaranju novog Sheraton hotela u Dubrovniku.

Danas je Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. objavio da je kompanija potpisala ugovor s tvrtkom Hoteli Dubrovačka Rivijera d.d. o otvaranju novog Sheraton hotela u Dubrovniku, jednoj od najpopularnijih destinacija Sredozemlja. Predviđeno je da će se Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel otvoriti u drugom tromjesečju 2015. i predstavljat će Starwoodov ulazak i debi u destinaciju Dubrovnik. Ovo je četvrti hotel kompanije Starwood u Hrvatskoj.

" Ovo je naše, treće po redu, partnerstvo s kompanijom HUP-ZAGREB d.d. u Hrvatskoj i raduje nas suradnja s vlasnikom licence, Hotelima Dubrovačka Rivijera d.d., na predstavljanju renomiranog Sheraton branda na važno, rastuće europsko tržište elitnog odmorišnog turizma – destinaciju Dubrovnik", izjavio je Michael Wale, Predsjednik Starwood Hotels & Resorts, za područje Europe, Afrike i Bliskog istoka. “Naša rastuća prepoznatljivost  u Hrvatskoj odražava kontinuirani pozitivni trend razvoja Hrvatske u ključnu turističku destinaciju te će nam biti zadovoljstvo pozdraviti i dočekati goste u našem prvom hotelu u legendarnoj i atraktivnojdestinaciji Dubrovniku.

Dubrovnik je grad koji se nalazi na popisu Svjetske baštine UNESCO-a , smješten na obali Jadranskog mora, na jugu Hrvatske. Hotel se nalazi na, popularno nazvanoj, Dubrovačkoj rivijeri, koja se rasprostrla duž 20 kilometara obale od starog grada Dubrovnika na sjeveru te do Cavtata na jugu. Dubrovačka rivijera je najpopularnije odredište duž obale hrvatskog Jadrana  i godišnje privlači oko 800.000 turista.

Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb, po potpisivanju ugovora je istakao „Upravo je ovaj partnerski odnos HUP-a Zagreb sa jednom od najvećih svjetskih hotelskih kompanija značajno utjecao na razvoj hotelijerstva ne samo u gradu Zagrebu već i na nacionalnoj razini. Činjenica da nakon što smo koncem prošle godine obnovili ugovore za brandove Westin i Sheraton u Zagrebu, ovim ugovorom nastavljamo poslovni odnos koji će dugo trajati i koji potvrđuje čvrsto partnerstvo i dijeljenje vizije razvoja hotelijerstva HUP-Zagreb i Starwooda. Zajednički dijelimo načela najviše razine kvalitete u razvoju hotelijerstva i usmjerenosti na gosta, koji je kod nas uvijek na prvom mjestu.  

Upravo prepoznatljivost Starwoodovih brandova, uz kontinuirani razvoj i stručnost kadrova HUP-a Zagreb između ostalog doprinjela činjenici da su hoteli HUP-a Zagreb danas središte gospodarskih, političkih i sportskih događanja Zagreba i Hrvatske. Ovi pozitivni učinci će se prenijeti i na Sheraton Dubrovnik Riviera i ostale hotele u Mlinima i Srebrenom“.

Hotel, koji će raspolagati s 250 soba, odlikovat će prepoznatljivi Sheraton programi, uključujući Sheraton Sweet SleeperTMkrevete, Link@SheratonSM u suradnji s Microsoftom® te Sheraton Fitness u suradnji s Core® Performance. Gosti će imati mogućnost uživati u opuštajućim tretmanima Sheraton Shine Spa centra te u vanjskom i unutarnjem bazenu, kao i teniskim terenima. Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel će raspolagati i s jednom od najvećih kongresnih dvorana na obali hrvatskog Jadrana, s površinom od cca. 1000 m².

Sheraton povezuje i ugošćuje goste u preko 400 hotela, u gotovo 70 država diljem svijeta. Sheraton je nedavno dovršio globalni proces revitalizacije branda, vrijedan 6 milijardi $ i trenutno je u tijeku globalne ekspanzije, vrijedne 8 milijardi $, koja će trajati naredne tri godine. Brand Sheraton je u vlasništvu kompanije Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. i ujedno je i najveći i svjetski najrasprostranjeniji brand kompanije Starwood, koja je jedna od vodećih hotelskih i turističkih kompanija u svijetu s gotovo 1.200 objekata u 100 zemalja svijeta i koja zapošljava 181.400 djelatnika u svojim vlasničkim ili upravljanim objektima.

Starwood je većinski vlasnik, upravljačka kompanija ili davatelj franšize za hotele, odmorišne komplekse (resorte) te rezidencijalne komplekse putem sljedećih međunarodnih renomiranih brandova: St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, and Element®. Kompanija raspolaže s jednim od vodećih programa vjernosti u hotelijerstvu, Starwood Preferred Guest (SPG), koja omogućuje gostima skupljanje i korištenje nagradnih bodova u vidu boravka u hotelima, odsjedanja u višim kategorijama soba ili preusmjeravanja bodova na popuste za putovanja avio kompanijama i to bez ograničenja za goste prilikom korištenja tih bodova. Starwood također posjeduje Starwood Vacation Ownership, Inc., elitnu kompaniju koja pruža odmor i vrhunska iskustva boravka u odmorištima s vilama i ekskluzivnim pristupom Starwoodovim brandovima. Za više informacija, molimo posjetite www.starwoodhotels.com. 

U tradiciji dugoj više od 65 godina HUP-ZAGREB d.d se izgradio kao vodeća kompanija u sektoru turizma i hotelske industrije, kako u Zagrebu tako i na razini Hrvatske. U suradnji sa StarwoodHotels&Resorts Worldwide, Inc., jednom od najvećih svjetskih kompanija, HUP-ZAGREB d.d kontinuirano uvodi inovacije te ide ukorak s globalnim standardima u hotelskoj usluzi. Izvrsnost kao osnovni kriterij jedan je od razloga i zašto su hoteli tvrtke središte političkih, gospodarskih i sportskih događanja te drugi dom mnogim svjetskim političkim vođama, poslovnim stručnjacima u različitim sektorima i svjetskim zvijezdama moderne kulture.

HUP-ZAGREB d.d. je svojim programom na području Dubrovnika preuzeo lidersku poziciju i kao vodeći nacionalni investitor u turizmu. Početkom 2013. predstavljeni su projekti koji će, uz ulaganje više od 80 milijuna EUR-a unutar dvije godine na području južne Hrvatske kreirati potpuno novi turistički proizvod usklađen sa recentnim stadardnima međunarodne turističke industrije.

Komentirajte prvi

New Report

Close