Otvara se prva domaća online trgovina namještaja

Autor: Božica Babić , 17. ožujak 2014. u 11:45
Fotolia

Lokalno tržište uskoro će biti obogaćeno još jednim projektom s ponudom online kupnje. Spin Valis, Spačva, Klana, Euroratan i ostali šire ponudu na internet.

Lokalno tržište uskoro će biti obogaćeno još jednim projektom s ponudom online kupnje.

Tvrtka Aurea grupa, najavljuje predsjednik Uprave Alen Alić, upravo privodi završnici aktivnosti za prvi WebShop za hrvatski namještaj i proizvode od drva (www.hrvatskinamjestaj.hr) s namjerom da na jednoj adresi objedini što raskošniju ponudu proizvodnog asortimana svih zainteresiranih hrvatskih proizvođača, ali i dizajnera. Ističe kako će moto novog prodajnog kanala biti "sklad kvalitete i tradicije" te da će prvi kupci moći online šopingirati već u travnju.

Tvrdi kako ova ideja nije nastala kao odgovor na skorašnji dolazak švedske Ikee već iz činjenice da je iza njega dugogodišnje iskustvo vlasnika tvrtke specijalizirane za brendiranje u drvnoj industriji. Nedavno je pokrenuo i osnivanje klastera imena Drvo je brend. Iznosi kako je interes za prodaju svoga asortimana putem novopokrenute internetske trgovine već potvrdilo desetak proizvođača namještaja i ostalog pokućstva. Među njima su Spin Valis, Spačva, Klana, Euroratan te klaster proizvođača iz Varaždinske županije dok je s Adacom i Kvadrom u pregovorima. 

Osim redovne klasične industrijske proizvodnje, ističe Alić, u internetsku trgovinu svakako želi dovesti i proizvođače luksuznijeg komadnog asortimana namještaja iz višeg cjenovnog razreda, onog s potpisom dizajnera te stoga nastoji i dizajnere potaknuti na suradnju.  Budući partneri u ovom projektu, proizvođači namještaja i proizvoda od drva, tvrdi Alić, neće imati nikakvu financijsku obvezu. "Ništa neće plaćati, mogu samo zaraditi," ističe Alić i pojašnjava kako Aurea grupa preuzima obvezu prezentiranja, zapravo reklamiranja ukupna asortimana ponuđenog na prodaju kao i organizaciju isporuke kupljene robe svakom pojedinom kupcu.

Komentirajte prvi

New Report

Close