Otkriveno tko stoji iza lažnih uplatnica na ime Zg Holdinga: ‘Taj čovjek nam već duže vrijeme zadaje glavobolje’

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2018. u 10:50
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Koliko je osoba do sada nasjelo na ovu lažnu prevaru, nije poznato

Lažne uplatnice za parkiranje na iznos od 250 kuna osvanule su posljednjih nekoliko dana na automobilima u Zagrebu. Da je riječ o prevari, upozorio je i Zagrebački holding na službenim internetskim stranicama.

>>> Prevaranti podmeću lažne uplatnice za parking, evo kako ih prepoznati

Uplatnice koje ne pripadaju Zagrebparkingu i Zagrebačkom holdingu, prema pisanju Jutarnjeg lista, pripadaju čovjeku iz Mostara, M.P. čije ime već dulje vrijeme zadaje glavobolje naivnim i nadasve neopreznim građanima.

Oni koji su uplatu izvršili putem pošte nisu mogli vidjeti ime odredišnog računa. U nešto povoljnijoj situaciji su oni koji su uplatu pokušali izvršiti putem internet bankarstva putem koje se može provjeriti primatelj po IBAN-u. 

Navodno gospodinu iz Mostara već neko vrijeme na račun sjedaju mali novčani iznosi od 50 i 100 kuna, piše Jutarnji list. Koliko je osoba do sada nasjelo na ovu lažnu prevaru, nije poznato. No spomenuti M. već duže vrijeme trguje na internetu pod raznim identitetima. 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Da bas ! Kao da taj holding nema veze sa nasim politicarima … kud telw tu i krava ..

vidio rođo da je Miki na štakama, pa malo vježba za gradonačelnika

naučio lik od države da to prolazi…u ćemu je razlika od raznih drž, javnih i priv. subjekata sa javnim ovlastima kao zamp, porezna, gradovi i sl. koji ti odrežu obvezu pa se ti žali i dokazuj upravi kanalizacije…

New Report

Close