Otkriveno tko će voditi Plenkovićev stožer

Autor: Poslovni.hr/Hina , 27. siječanj 2020. u 09:22
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Ministar obrane Damir Krstičević bit će na čelu izbornog stožera premijera Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima koje će Hrvatska demokratska zajednica održati 15. ožujka, piše u ponedjeljak Jutarnji list.

Krstičević se zbog toga neće kandidirati ni za jednu od ukupno šest funkcija (predsjednik stranke, zamjenik i četiri potpredsjednika).  "Iako se neću kandidirati ni za jednu od tih šest pozicija koje se biraju neposredno, dajem punu podršku kandidaturi Andreja Plenkovića. Pomoći ću mu na sve načine da osvoji još jedan četverogodišnji mandat. Vodio sam njegovu unutarstranačku kampanju prije četiri godine kada je prvi put izabran za šefa HDZ-a, a bit ću direktor Plenkovićeve kampanje i na ovim izborima", rekao je Krstičević za Jutarnji list.

 "Imamo puno jakih i kvalitetnih ljudi u krugu onih koji podržavaju Plenkovićevu kandidaturu za još jedan mandat na čelu stranke. Istina je da se ozbiljno razgovara s (županom osječko baranjskim Ivanom) Anušićem, a tu je još nekoliko jakih imena koj bi mogli biti naši kandidati za potpredsjednike", rekao je bliski suradnik šefa HDZ-a.

"Jedan od njih sigurno je i (ministar mora prometa i infrastrukture Oleg) Butković…Sigurno računamo i na ljude koji već četiri godine čine najuži krug Plenkovićevih suradnika poput (predsjednika Sabora) Gorana Jandrokovića. Vidjet ćemo koji su njegovi planovi a ne bi me čudilo da on ostane glavni tajnik stranke i iduće četiri godine", kaže isti izvor a piše Jutarnji list u ponedjeljak.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Štir,Kovač,Brkić!

New Report

Close