Otkrivene SMS poruke koje dokazuju krivnju Dijane Čuljak

Autor: Poslovni.hr , 22. veljača 2013. u 08:55
Dijana Čuljak (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Iako je tvrdila kako je poslovanje tvrtki bilo u rukama njezina bivšeg supruga, SMS-ovi koje je izmijenila s Edvinom Softićem upućuju na suprotno.

 Dijana Čuljak sada je i službeno osumnjičena da je iz tvrtki Core Media i Media Spot s Vladimirom Šelebajem izvukla 16 milijuna kuna i utajila otprilike tri milijuna kuna poreza, piše Večernji list.

Iako je bivša novinarska zvijezda javne televizije uporno tvrdila kako je poslovanje tih produkcijskih tvrtki bilo isključivo u rukama njezina bivšeg supruga, SMS-ovi koje je izmijenila s estradnim menadžerom Edvinom Softićem upućuju na suprotno. Njihov sadržaj otkriva i skandalozan rječnik kojim se služila komentirajući svoje kolege i prijatelje. Večernji list posjeduje prepisku koja je ušla u zapisnik Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu 6. prosinca 2011. godine tijekom istrage u aferi Core Media, a riječ je o stotinama izmijenjenih poruka koje datiraju od rujna 2004. do ožujka 2007. godine.

Evo što je Dijana Čuljak napisala Edvinu Softiću 11. listopada 2004. godine, vezano uz raspravu hoće li Nova TV od Core Medije otkupiti projekt “U sridu”, protiv čega je na kolegiju istupila Iva Gačić, za što je D. Čuljak ubrzo doznala. "Prvo, shvati da sve što uđe u našu zajedničku firmu, tebi je novac u džepu. Drugo, kako bi se ti osjećao da Vladimir pred tvojim očima i…. Lanu (Jurčević, op.a.), a ja kažem to sa mnom nema veze jer to nije u paketu? Tvoja lojalnost prema Ivi očito isključuje lojalnost prema meni. Samo znaš, ja sam njoj u životu samo pomogla, a ona mene već dva puta sj….."

Članak u cijelosti možete pročitati ovdje

Komentari (2)
Pogledajte sve

“…..Večernji list posjeduje prepisku koja je ušla u zapisnik Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu 6. prosinca 2011. godine tijekom istrage u aferi Core Media, a riječ je o stotinama izmijenjenih poruka koje datiraju od rujna 2004. do ožujka 2007. godine……”

Koja je moć u rukama medija u Lijepoj Našoj Retardiranoj ?!! Javno napišu da su u posjedu klasificiranih podataka očito prikupljenih mjerom tajnog nadzora pod kojom je tijekom istrage bila ova kokoš tj. njezine komunikacije. I naravno, informacije ne cure niotkuda već padaju s neba. A odavanje službene tajne kazneno je djelo iz kategorije djela protiv službene dužnosti za koje je prema članku 300. stavak 1. KZ-a zapriječena kazna zatvora u trajanju do 3 godine. Medijski moćnici su međutim i tu imali svoje prste te su tako, da posao ne bi trpio, u dosluhu sa zakonodavcem brže bolje u stavku 2. sebe ogradili od odgovornosti na način da su uvjetovali da kaznenog djela nema ukoliko je djelo iz stavka 1. počinjeno u pretežito javnom interesu. Time su zakon kompromitirali, relativizirali, fleksibilizirali i učinili ga po mjeri svojih interesa. Mejd in kroejša [emo_palacd]

http://igra.index.hr/igre/2/arkadne-igre/1239/cloudy-bubbles/

New Report

Close