Otkriven identitet dubrovačkog taksista koji je opljačkao slijepog putnika

Autor: Poslovni.hr , 29. travanj 2016. u 11:38
Foto: Thinkstock

Policija je došla do videomaterijala preko videnadzora.

Poznat je identitet taksista koji je u noći sa 23. na 24. travnja slijepom gostu Francuzu pod izlikom nepostojeće „noćne tarife“ tri kilometra vožnje naplatio više od 300 kuna. Kako je došlo do rezultata u istrazi otkrio je predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik, Božo Miletić.

"Mi smo na video-snimci vidjeli oštećene Francuze kako ulaze na Pločama u 5,21 sati u auto tog nazovimo ga „kolege“. Policija je došla do videomaterijala preko videnadzora. Točno se vidi kako gosti ulaze u vozilo i kako ih on odvozi. Koliko i što je on naplatio to je sada na policiji da dokaže odnosno da poveže priču Francuza i samog vozača", rekao je za Slobodnu Dalmaciju Miletić.

>> Dubrovački taksist opljačkao slijepog turista: Vožnju od tri kilometra mu naplatio 300 kuna

"Mi ćemo sada obavijestiti Grad Dubrovnik odnosno odgovarajući upravni odjel o sumnji u počinjeno kazneno djelo i sada je dalje na Gradu Dubrovniku hoće l itoj osobi produžiti dozvolu odnosno hoće li mu je dati kada se objavi natječaj u devetom mjesecu. Iskoristit ćemo sve ono što nam zakon nalaže i dopušta i učinit ćemo sve da se njemu oduzme dozvola. Kao udruženje se ograđujemo od njega", kazao je Miletić

Komentirajte prvi

New Report

Close