Ostojić i dalje ozbiljno, uočeno poboljšanje upalnih parametara

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. srpanj 2014. u 18:42
Ranko Ostojic. Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL

Nastavljaju se postupci intenzivnog liječenja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb, stoji u priopćenju.

Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića i dalje je ozbiljno, ali uz intenzivne mjere liječenja stabilno, a u kliničkom tijeku uočeno je blago poboljšanje upalnih parametara, priopćeno je danas iz Vlade.

Nastavljaju se postupci intenzivnog liječenja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb, stoji u priopćenju.

Ostojić je operiran u subotu pošto mu je utvrđen upalni proces na vratu te je napravljena drenaža, a zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja.

U bolnicu je primljen u petak, kada je hospitaliziran u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" zbog visoke temperature i sumnje na upalni proces, a zatim je premješten u KBC Zagreb, gdje je podvrgnut operaciji i internistički zbrinut.

Pojedini mediji navode da je zbog komplikacija upalnog procesa kod Ostojića došlo do zatajenja bubrega i jetre te mu je otežana funkcija pluća.

Komentari (2)
Pogledajte sve

grube-rijeci-i-psovke-na-portalima-za-ministra-ostojica

I dok se na službenoj Facebook stranici izmjenjuju riječi podrške aktualnom ministru, naši portali donose sasvim drugu sliku.
Anonimno čitatelji ministru Ostojiću žele sve samo ne brzi oporavak!

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/128075-grube-rijeci-i-psovke-na-portalima-za-ministra-ostojica-ako-se-izvuces-ostavi-se-rakije.html

jedini ministar koji se nesebično založio u spašavanje poplavljenih područja, svojim stalnim boravkom na terenu, možda i sam postao žrtva infekcije zbog iscrpljenosti i oslabljenog imuniteta, želim mu što brži oporavak

New Report

Close