Osječko-baranjski HDZ pozvao vladajuće da podnesu ostavke

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. veljača 2013. u 13:55
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Bubalović je na konferenciji za novinare izjavio kako se namjerno skreće pozornost na upitni sukob HNS-a i SDP-a.

Predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije Davorin Bubalović i HDZ-ov kandidat za župana na predstojećim lokalnim izborima Goran Ivanović, pozvali su danas vladajuće da podnesu ostavke, ocjenjujući kako je aktualna vlast dovela Hrvatsku u izuzetno tešku situaciju.

Bubalović je na konferenciji za novinare izjavio kako se namjerno skreće pozornost na upitni sukob HNS-a i SDP-a, kao što se to činilo i 2000. godine, kada je sukob prebačen na HSLS, ali, kazao je, "s istim ciljem". U međuvremenu zaboravlja se kako je u Hrvatskoj broj nezaposlenih dosegnuo 375.000 osoba i da je to problem koji se mora riješiti, jer će dovesti do iseljavanje hrvatskih građana. Brojka nezaposlenih bila bi zasigurno i veća od 400.000 osoba, ali su je smanjili oni hrvatski građani koji su već otišli u druge zemlje 'trbuhom za kruhom', rekao je Bubalović. Istaknuo je kako od obećanih investicija nema ništa, te da je isteklo vrijeme obećanja jer se od toga ne živi.

HDZ-ov kandidat za osječko-baranjskog župana Goran Ivanović, rekao je kako posebno zabrinjava činjenica da svakodnevno drastično poskupljuje doslovce sve u Hrvatskoj, od vode, plina, struje do hrane. Teško je odgovoriti na pitanje "koliko košta život u Hrvatskoj, jer to se više ne može zbog stalnih poskupljenja niti pratiti, osim što u svakodnevnom životu građani sve teže i neizvjesnije žive", rekao je. Pozvao je aktualnu vlast da "podnese ostavke i prepusti upravljanje državom onima koji to bolje znaju raditi".

Komentirajte prvi

New Report

Close