ORYX Asistencija – uspješan početak nove godine

Autor: Objava za medije , 09. siječanj 2014. u 12:09
Branimir Gospić

ORYX Asistencija nastavlja sa širenjem i na samom početku 2014. godine potpisivanjem ugovora i za dionice autocesta pod nadležnošću BINA ISTRA-e, za osobna i teretna vozila.

Nakon što je u prethodnom razdoblju preuzela brigu o tehničkoj pomoći na cesti te uklanjanju vozila na svim dionicama Hrvatskih autocesta, autocesti Zagreb Macelj, Hrvatskim cestama, te potpisala krovni ugovor za područje cijele RH sa MUP-om, ORYX Asistencija nastavlja sa širenjem i na samom početku 2014. godine potpisivanjem ugovora i za dionice autocesta pod nadležnošću BINA ISTRA-e, za osobna i teretna vozila.

Na taj način, od ukupno 1.250km autocesta u Hrvatskoj, ORYX Asistencija odgovorna je za njih 1.069, čime je apsolutni lider u Hrvatskoj u pružanju navedenih usluga.

Ovo su izvrsne vijesti na početku 2014. godine ponajviše za sve domaće ali i strane vozače jer im ORYX Asistencija garantira rješavanje problema u prometu u najkraćem roku, ne duljem od 35 minuta čak niti u vrijeme najvećih prometnih gužvi u vrhuncu turističke sezone, a poglavito u zimskim uvjetima i poteškoćama u prometu koje dolaze s prvim većim snježnim padalinama.

„Ovim potpisom, uz koncesije koje već posjedujemo, ORYX Asistencija dodatno je učvrstila svoju poziciju kao nezaobilaznog čimbenika u području sigurnosti cestovnog prometa u Hrvatskoj.

Uz to 2014. godina bit će za nas puna inovacija i novosti koje smo pripremili, a koje ćemo uskoro predstaviti tržištu“, izjavio je član Uprave ORYX-a, Branimir Gospić.

Komentirajte prvi

New Report

Close