Opatijski Milenij ulaže 5,5 mil. kuna u obnovu hotelskih interijera

Autor: Marija Crnjak , 26. listopad 2012. u 20:40
PIX

Za stvaranje novog vizualnog identiteta bit će zadužen dizajnerski studio iz Londona.

Opatijska hotelska tvrtka Milenij u čijem sastavu posluju Hoteli Milenij, Sveti Jakov, Hotel 4 opatijska cvijeta te Agava, kreće u obnovu interijera vrijednu 5,5 milijuna kuna, a za stvaranje novog vizualnog identiteta bit će zadužen dizajnerski studio iz Londona.

Kako javljaju iz Hotela Milenij, posjet poznatom pariškom sajmu interijera za Milenij hotele rezultirao je odličnom suradnjom s londonskim dizajnerskim studiom koji će redizajnirati smještajne kapacitete hotela Milenij i Milenij Grand hotela 4 opatijska cvijeta. Uz sobe i apartmane, bit će obnovljen i restoran i lobby bar hotela Milenij te lobby bar, dvorana Oleandar i kavana Grand u sklopu Milenij Grand hotela 4 opatijska cvijeta. Kako ističu u Mileniju, londonski dizajneri već su radili u nekima od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca, a ovo im je prvi angažman u Hrvatskoj. U izvedbi će pratiti najnovije trendove u opremanju hotelskih interijera koristeći isključivo materijale vrhunskih dizajnera kao što su Ralph Lauren i Christian Lacroix.

Uz obnovu interijera u tijeku je i priprema novog vizualnog identiteta, a nedavno je realiziran i novi promotivni video koji je režirao Kras Gančev, autor više nagrađenih filmova za Hrvatsku turističku zajednicu. Investicije u jesensko-zimskom periodu uključuju i obnovu fasade ville Wisteria, nekadašnji hotel Continental, danas dio Milenij Grand hotela 4 opatijska cvijeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close