Oglasila se Vesna Todorić: Moj je suprug samo radio i radio, a sad nam se to obija o glavu

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2017. u 08:12
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Supruga Ivice Todorića, Vesna, prvi je put javno progovorila o svom suprugu i otkako je buknula kriza u Agrokoru.

"Nikad u životu nisam mislila da bi nam se ovako nešto moglo dogoditi. Nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećam u trenucima kad mi supruga tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj. Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu", izjavila je ekskluzivno za 24sata Vesna Todorić govoreći o posljednjim mjesecima koji su izuzetno teški za cijelu obitelj.

Dok je njezin suprug Ivica Todorić gradio i širio Agrokor, Vesna se nikad nije isticala niti je sudjelovala u raspodjeli imovine obitelji. Kao što smo ranije objavili, ona je kućanica koja, koliko je poznato, nije suvlasnica Kulmerovih dvora u zagrebačkim Šestinama, a ni druge nekretnine iz Agrokora nisu prenesene na nju. Vesna ima tek jedan poslovni prostor u strogom centru Zagreba. Riječ je o prostoru od 29 četvornih metara smještenom u zgradi na križanju Tkalčićeve i Radićeve ulice. 

U jednom od rijetkih intervjua koje je dao medijima, Ivica Todorić je rekao kako je u svojoj poduzetničkoj karijeri, koja je počela 1976., samo jedan jedini put išao na godišnji odmor. 

Komentari (8)
Pogledajte sve

Obraz ko opanak , a karaktera i nema

Nakon ove priče suzama lepim tapete!

milijardica je na sigurnom .ovce kmeće ,psi laju ,karavane prolaze .

Jel bio danas na frizuri?

I jel Agrokor platio račun?

I jel dobio od države neki poticaj da se osiša, ili bar kredit od HBORA za poticaj “malog poduzetništva”.

New Report

Close