Odsad je samo jedan način na koji možete kupiti ulaznice za Plitvička jezera, ali posjetitelji nisu sretni

Autor: Poslovni.hr , 23. travanj 2019. u 09:26
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Plitvice nude sve više sadržaja i potvrđuju se kao jedan od najjačih hrvatskih turističkih aduta.

Ulaznice za Nacionalni park Plitvička jezera mogu se kupiti isključivo na internetu, a kako bi se izbjegle gužve broj individualnih posjetitelja u jednom danu ograničen je na 8 i pol do 10 tisuća.

Plitvice nude sve više sadržaja i potvrđuju se kao jedan od najjačih hrvatskih turističkih aduta. Na Plitvicama nema gužve na parkiralištu, ali zato ima pred blagajnama.

Tko nije kupio ulaznicu na internetu u velikim je problemima. A kad se vaučer kupi preko interneta na stranicama nacionalnog parka, potrebno ga je na blagajni zamijeniti za ulaznicu. Posjetitelji nisu sretni s tim rješenjem.

'Kad se ulaznica kupi mora se tiskati na ulazu, upravo zbog toga što je pilot projekt, naime radimo na pojačanju internet veze, to nam je zapravo jedina prepreka. Ja se iskreno nadam da ćemo do sezone i to riješiti', objašnjava za HRT Tomislav Kovačević, ravnatelj JU NP Plitvička jezera.

Komentari (1)
Pogledajte sve

“nadam se da ćemo do sezone i to riješiti”, kaže ravnatelj. A sezona počela pred mjesec dana. Gužve na brodu ogromne, a brodovi na remontu i dalje.. Živjela Balkanska Glupost.

New Report

Close