Održan seminar “Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda”

Autor: HUP , 26. ožujak 2015. u 21:59
Foto: PIXSELL

Uz predstavnike Hrvatske udruge poslodavaca na seminaru su sudjelovali i predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih, …

U organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava, 10. ožujka 2015. u Opatiji je održan seminar: "Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda" i predstavljanje operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020."

Program je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda i omogućit će ulaganja u razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj zahvaljujući 1,849 milijardi eura teškom proračunu od kojih 85 posto dolazi iz Europskog socijalnog fonda. Ulaganja će biti usmjerena na različite ciljane skupine kako bi se poboljšala njihova situacija na tržištu rada, osigurale kvalitetnije javne usluge i povećalo sudjelovanje građana Republike Hrvatske u cjeloživotnom osiguranju. Uz predstavnike Hrvatske udruge poslodavaca na seminaru su sudjelovali i predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva zdravlja, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i potencijalni korisnici Europskog socijalnog fonda.

Komentirajte prvi

New Report

Close