Odbijena Kerumova žalba, Opara potvrđen za gradonačelnika Splita

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Odbijen je i zahtjev za ponovnim brojanjem glasova Krstulovića Opare.

Županijsko izborno povjerenstvo u Splitu odbilo je prigovor HGS-a i Željka Keruma o neregularnosti izbora Andre Krstulovića Opare za gradonačelnika Splita. Odlukom GIP-a gradonačelnik je Andro Krstulović Opara. Na tu odluku prigovor je uložio Željko Kerum, HGS i stranka Popravi grad – nova generacija. Sva tri prigovora su odbijena.

- Dali smo nalog Gradskom izbornom povjerenstvu da ponovno provjeri nevažeće listiće i oni su izdvojili 110 spornih. Ta brojka ne bi utjecala na konačni rezultat. Donijeli smo odluku da odbijamo prigovor jer nema nepravilnosti koje bi mogle utjecati na rezultat izbora - rekao je Marijan Miletić, predsjednik ŽIP-a. Odbijen je i zahtjev za ponovnim brojanjem glasova Krstulovića Opare.

Komentari (2)
  • PersJesus
    PersJesus 23:33 7.6.2017.

    Kerum je nasilnik, prostak i bolesnik, no problem nije u njemu nego u onima (a takvih je puno na brdovitom Balkanu) kojima to ni najmanje ne smeta, dapače, gomila uvreda, nasilničko ponašanje i prijetnje kojima se razbacije na sve strane ih se jako dojme. Identificiraju se s njime.

  • Jovan
    Jovan 17:44 7.6.2017.

    Kerum je ratni profiter koji je uz pomoć don Vinka Sanadera krao Caritasovu pomoć te je prodavao na tržištu uz maržu od 100%.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve