Očekuje se obraćanje ministra Marića javnosti

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2017. u 10:04
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Ministar financija i bivši zaposlenik koncerna Agrokor, Zdravko Marić, trebao bi se očitovati tijekom dana o najnovijim informacijama vezanim za krizu koncerna Agrokor.

Oporba i mediji su ga već, podsjetimo, prozvali zbog informacije da je taj koncern falsificirao dijelove financijskih izvještaja o dugu. Kada se pojavila ta informacija, agencija Moody's oborila mu je kreditni rejting, a vrijednosnice na londonskoj burzi također su pale.

>>Noćni sastanak dobavljača Agrokora i ruskih bankara: Roglić otkrio da robu ne dostavljaju od prosinca

>> "Problemi u Agrokoru su nastali zbog nepravilnosti u vođenju poslovnih knjiga za što su odgovorni vlasnici i menadžment"

Suradnici Zdravka Marića navode da razmišlja o obraćanju javnosti stajanjem pred kamere ili upućivanjem priopćenja do podneva, navodi N1.

On naime, smatra da nije odgovoran, kao izvršni direktor u Agrokoru nije potpisivao financijske izvještaje i da su u Upravi odgovorni za ta izvješća.

Komentari (6)
Pogledajte sve

ministre Marić Za kooogaaaa???? Za Čaču svogaaaa!!!!


http://www.agrokor.hr/en/the-agrokor-group/management/

A tu je Piruška završila 🙂

I ne zaboravimo na ono bitno:
http://www.agrokor.hr/en/the-agrokor-group/mission-vision-and-corporate-values/

orbico im je stisnuo paniku i sada će sve napraviti da umanje njihov ćin ili da će stvarati maglu nekakvim navodnim dogovorima, povjerenstvima i sl. pol. metodama pranja mozga tako da se ostali distributeri ne bi poveli za time i blokirali agrokor jer ako se pokrene pravni postupak onda im “lex agrokor” ništa ne vrijedi jer se zakoni ne prmjenjuju retroaktivno nego po zakonu koji je na snazi u trenutku pokretanja postupka što znaći stečajni ili predstečajni postupak

padaju maske na sve strane..

New Report

Close