"Obrana kreće agresivnije, dat ćemo Todorićev broj telefona"

foto: Petar Glebov/PIXSELL foto: Petar Glebov/PIXSELL

Odvjetnik Ante Todorića, Rajko Čogurić, rekao je da njegov klijent do sadašnjeg trenutka nije primio nikakav službeni poziv, iako je njegova londonska adresa poznata.

"Naime, kad se odjavljivao iz Republike Hrvatske, dao je svoju londonsku adresu, međutim nikakav sudski poziv nije dobio. Mi na neki način želimo prekinuti tu agoniju i medijske spekulacije. Obrana će krenuti agresivnije, mi ćemo ponuditi varijantu da dostavimo njegov telefonski broj pa da se na taj način proba kontaktirati i uputi službeni poziv. Dakako, on će se na taj poziv odazvati", rekao je Čogurić, dodavši da Todorić još nije krenuo u Hrvatsku, ali da će na put krenuti čim dobije poziv.

"Mi ćemo tijekom dana kontaktirati Državno odvjetništvo i ponuditi rješenje pozivanja na ovaj način", rekao je Čogurić za N1.

Komentari (9)
 • DemiZon
  DemiZon 9:33 18.10.2017.

  ***i ja mislim da je u Londonu, ak se tak zove neki kvart u Beogradu… neznam tko puši te priče o Londonu

 • benčić-jur
  benčić-jur 9:09 18.10.2017.

  Dobro obaviješteni izvori iz susjedstva Kulmerovih dvora obznanili su da su policajci koji čuvaju ulaz u to zdanje osporili pravo ulaza ranije rečenom odvjetničkom vježbeniku, jer se navodno nije mogao iskazati s valjanom punomoći za zastupanje već rečenog peseka (čuke), te se o toj temi tijekom dana očekuju očitovanja Društva za zaštitu četveronožaca.

 • Vauvau
  Vauvau 7:06 18.10.2017.

  renči


  U Londonu je sitting duck :). Jako puno ih je zeljno njegovog novca.
  A sada svi znaju koliko je ukrao. :)

  Opet si prva na prvoj liniji pisanja gluposti. Ili prvi… London pun Arapa i ruskih oligarha. Taman bi se tamo netko bavio s njegovih par sto milijuna kuna. U odnosu na te i takve igrače, on je tamo skoro pa sirotinja.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve