Evo što sve posjeduje novi glavni ravnatelj policije Marko Srdarević

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prijavio je mjesečnu plaću na novoj poziciji od 17.894 kuna neto. Supruga mu je također zaposlena u Ministarstvu unutarnjih poslova, a zarađuje 6.416 kuna neto mjesečno.

Novi glavni ravnatelj policije Marko Srdarević, prema podacima iz imovinske kartice objavljene na stranici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, vlasnik je stana u Splitu, a zajedno sa suprugom ima tri automobila.

Iz imovinske kartice proizlazi da Srdarević ima stan od od 63,69 metara četvornih vrijedan oko 800 tisuća kuna. Vlasnik je i audija A3 iz 2016. procijenjenoga na 195 tisuća kuna, audija A4 iz 1998. vrijednog 20 tisuća kuna, dok mu je supruga vlasnica WV Up iz 2014. od 60 tisuća kuna.

Osim toga Srdarević prema objavljenim podacima nema vrjednije pokretnine, dionice ili štednju.

Na dužnosti ravnatelja policije ima mjesečnu neto plaću od 17.894 kune, a supruga koja također radi u MUP-u 7.700 kuna.

Srdarević je na dužnost glavnog ravnatelja policije izabran 1. prosinca. Došao je s mjesta načelnika Uprave kriminalističke uprave u MUP-u, a ranije je par godina bio zamjenik načelnika splitsko-dalmatinske policije.

Imenovan je na pet godina, temeljem postupka provedenog po raspisanom javnom natječaju, a izabran je između 16 kandidata. Srdarević je prema pisanju medija bio jedan od favorita za tu dužnost, a uz njega su se još spominjali sadašnji šef Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Ante Orlović i načelnik Uprave za posebne poslove sigurnosti Predrag Brkopac.

Komentari (3)
 • super24
  super24 20:14 2.1.2017.

  poznato je naime da su njemački auti najbolji i najkvalitetniji, a od njemačkih auta najbolji i najljepši je audi.. najbolji ljudi voze audi..

  mercedes je za taksiste, a škoda za prometnu policiju

 • super24
  super24 20:02 2.1.2017.

  odma mi je lakše kad znam da se ravnatelj vozi u audiju, kako se ravnatelji i trebaju voziti

 • shumar
  shumar 13:34 2.1.2017.

  Što ima Mesić i kako je to platio? To nikoga ne zanima?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve