Obilježeno 10 godina Bosch školskog centra u Prelogu

Autor: Poslovni.hr , 07. lipanj 2016. u 11:54
Prelog

Bosch Service Training centar (STC) Prelog jedan je od 41 ovlaštenih trening centara u svijetu i zadužen je za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije.

U Bosch Service Training centru ( STC ) Prelogu svečano je obilježena deseta godinu postojanja. Obljetnici su prisustvovali gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, generalna direktorica Boscha za Hrvatsku i Sloveniju Mirsada Kudrić te niz drugih uzvanika i predstavnika. U Boschevom trening centru za obuku servisa u Prelogu Boschevim je visokokvalificiranim instruktorima na raspolaganju najmodernija oprema i vozni park za praktično uvježbavanje u centru. S najmodernijim metodama edukacije u sažetom se obliku prenosi teorijsko i praktično znanje. Na kraju svake edukacije provodi se provjera znanja u kojoj se provjerava naučeno, za što se dobiva Boschev certifikat. Robert Bosch Hrvatska otvorila je Boschev centar za obuku servisa u Prelogu prije 10 godina u suradnji s partnerom i dugogodišnjim Bosch Car Service-om Auto Elektrika Novak. Bosch Service Training centar (STC) Prelog jedan je od 41 ovlaštenih trening centara u svijetu i zadužen je za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Od tada je kroz servisni centar prošlo gotovo 1600 polaznika – zaposlenika radionica, autoklubova, upravnih tijela, udruženja, autoklubova kao i nastavnika strukovnih škola.

Gradonačelnik Kolarek zahvalio je Autoelektrici Novak te istakao veliko zadovoljstvo što ovakav centar radi u Prelogu, ističući da je i Bosch Service Training centar itekako zaslužan za današnji ugled Grada Preloga među poduzetnicima. Gradonačelnik Kolarek i direktorica Boscha za Hrvatsku i Sloveniju Mirsada Kudrić dogovorili su radni sastanak na kojem će Bosch predstaviti svoje projekte i koncepte za razvoj lokalnih zajednica. 

Komentirajte prvi

New Report

Close