Novosti iz HoReCa lanca i predstavljanje plovila

Na Velesajmu od 21. do 25.2. dva sajma/Grgur Žučko/PIXSELL Na Velesajmu od 21. do 25.2. dva sajma/Grgur Žučko/PIXSELL

Riječ je o 10. jubilarnom međunarodnom sajmu gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme Hotel&Gastroteh, te 27. Zagrebačkom sajmu nautike.

Veljača je mjesec u kojem započinju veće izlagačke aktivnosti na Zagrebačkom velesajmu, a od 21. do 25. toga mjeseca su dva sajma posebnog značenja za turizam.

Riječ je o 10. jubilarnom međunarodnom sajmu gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme Hotel&Gastroteh, te 27. Zagrebačkom sajmu nautike.

Prva smotra donosi novosti iz HoReCa sektora, uz nastup vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, što je i, poručuju sa ZV-a, prilika za razmjenu iskustava proizvođača i trgovaca opremom, te ostalima u lancu (proizvođači i distributeri hrane i pića...).

Sajam nautike, pak, kao najposjećeniji takav u nas promovira nova plovila hrvatskih i stranih brodograditelja, te predstavlja trendove u nautičkom turizmu za ovu godinu. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!