Novi rekord Poslovnog dnevnika! Portal je prošli mjesec posjetilo gotovo milijun korisnika

Autor: Poslovni.hr , 08. kolovoz 2019. u 13:55
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Portal Poslovni.hr menadžerima i poduzetnicima daje kvalitetne informacije i detaljne analize, pružajući im tako pouzdanu osnovu za donošenje odluka.

Čak 991.742 korisnika posjetilo je portal poslovni.hr u srpnju ove godine (prema službenoj metrici Gemius Audience). Time je oboren rekord iz lipnja  kada je portal posjetilo fantastičnih 952.942 jedinstvenih korisnika.

Ovim rezultatom i devetom pozicijom na Gemiusu, Poslovni dnevnik još je više učvrstio svoju poziciju broja 1 u segmentu „business“ na hrvatskom tržištu, te došao na korak do milijun jedinstvenih korisnika mjesečno.

Ovakav doseg još je jedan od dokaza da Poslovni.hr ima vjernu publiku i najveću online zajednicu korisnika okupljenu oko financijskih i poslovnih tema. Svakako autorski članci te istraživački pristup temama privlači i sve veći broj novih korisnika te smo iznimno ponosni i zahvalni našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud.

Portal Poslovni.hr menadžerima i poduzetnicima daje kvalitetne informacije i detaljne analize, pružajući im tako pouzdanu osnovu za donošenje odluka. Usko surađujući sa svim relevantnim gospodarskim subjektima, Poslovni dnevnik prepoznat je i priznat u zemlji i inozemstvu kao odgovoran, pouzdan, objektivan i kredibilan izvor informacija.

Valja napomenuti i kako najjača medijska kuća u Hrvatskoj, Styria, nastavlja rušiti rekorde iz mjeseca u mjesec. Na prvih 10 mjesta najposjećenijih portala u Hrvatskoj našla opet su se našla čak četiri iz Styrijine grupacije (Poslovni dnevnik, Večernji list, 24sata i Njuškalo).

Komentari (10)
Pogledajte sve

Koliko od tih milijun korisnika otpada na ove koji reklamiraju pornjavu i dating sajtove?

btw, osim marketinga, koji telefon se moze jos naci na vasim stranicama?
NITI JEDAN!!!

lrhc ticket i nakon 2 godine nema ispravnu cijenu na portalu.
dno dna



čestitamo, s manje brisanja bilo bi još više posjeta, malo više slobode govora ne bi ništa bitno promijenilo

premalo se briše!treba pustiti samo normalne postove ,a sve ostalo brisati jer su jeftini drukeraj i navlačenje kakvih je 90% postova!dosta baciti oko na temu brodara i BDI pa je jasno o čemu govorim.
dapače treba ograničiti pisanje na 4-5 postova dnevno tako da svaki korisnik vodi računa što će napisati u tim postovima pa bi se smanjila lupetanja kakvih je forum prepun!
[/quote]
tko je takav tip investitora i trguje na osnovu druka i treba da kuka,
ali aako ste primjetili sve je manje takvih zaletača na crne limuzine, crne čelike i ostale drukeraje,
po mome forum tu moža samo doprinijeti da svatko može razlučiti što je moguće i realno a što glasine i neprovjerene informacije, evo vam to i burza danas sugerira na RIZ-u. segment promatranja na osnovu neprovjerenih medijskih napisa, neki su i pored toga danas kupovali, a neki bome i prodali, pa tko može zaustaviti čovjeka da pogriješiza svoj novac, a netko od njih je danas sigurno pogriješio, tko ? to još nitko ne zna

New Report

Close