Novi rekord: Portal Poslovnog dnevnika posjetilo više od milijun korisnika!

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2019. u 16:50
Foto: Pixsell

Iznimno smo ponosni i zahvalni našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud.

Čak 1.000.526 korisnika posjetilo je portal poslovni.hr u rujnu ove godine (prema službenoj metrici Gemius Audience). Time je oboren rekord iz srpnja kada je portal posjetilo fantastičnih 991.742 jedinstvenih korisnika, te je ujedno probijena granica od milijun korisnika.

Ovim rezultatom i devetom pozicijom na Gemiusu, Poslovni dnevnik još je više učvrstio svoju poziciju broja 1 u segmentu „business“ na hrvatskom tržištu, a ujedno i pokazao da portal ima vjernu publiku i najveću online zajednicu korisnika okupljenu oko financijskih i poslovnih tema. 

Svakako autorski članci te istraživački pristup temama privlači i sve veći broj novih korisnika te smo iznimno ponosni i zahvalni našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud.

Hvala vam!

Komentari (8)
Pogledajte sve

Još kad bi autori članaka vladali bolje pravopisom i gramatikom!


naime, postovi se znaju danima držani nevidljivim pa brojni forumaši višekratno posjećuju forum iz istog motiva(pročitati poruku koja je bila nevidljiva)

Istina je. Ponekad jako dugo traje dok se prikažu poruke.

Poslovni forum je glavni razlog milijunskog dnevnog posjeta. Kada bi se objavljeni postovi promptnije moderirali, posjet bi bio znatno slabiji, naime, postovi se znaju danima držani nevidljivim pa brojni forumaši višekratno posjećuju forum iz istog motiva(pročitati poruku koja je bila nevidljiva). Svaka medalja ima dvije strane!

Jos da rijesite spamere i botove na komentarima clanaka.

New Report

Close