Novi gradonačelnik Đurđevca svima skresao plaće

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2013. u 14:26
Ilustracija

U Đurđevcu su svim zaposlenicima gradske uprave i gradskih institucija plaće smanjene za 21 posto.

U Đurđevcu su svim zaposlenicima gradske uprave i gradskih institucija plaće smanjene za 21 posto, javlja Podravski list. Predsjednik Gradskog vijeća ostaje bez 4500 kuna fiksne naknade, a zamjenici bez 3000 kuna. Umjesto 300 kuna, svi vijećnici po sjednici dobivat će tek 100 kuna. Ovo su današnje odluke novoga đurđevačkog gradonačelnika, nezavisnog Željka Lackovića, koji je već na početku mandata nakanio uvesti reda u gradske financije.

Nije, kaže, imao izbora jer Grad već sad ima dva milijuna kuna dospjelih i nepodmirenih obveza, a strahuje se da je iznos svih dubioza višestruko veći. Lacković je ispunio i obećanje da će gradonačelničku dužnost obavljati volonterski, bez kune naknade, piše Podravski list.

Komentari (5)
Pogledajte sve

E kad bi svi tak napravili, lokalnom politikom bi se bavili samo oni koji vole svoj grad a ne kojekakvi likovi koji se prodaju za mizerno plačena mjesta, i to ne bi bilo najgore kad bi barem pokušali nešto i napraviti………..

Hallo drugovi i drugarice bivši i sadašnji gmazovi,profiteri,lopovi i izdajnici ove zemlje…povucite se u mišje rupe i prepustite zemlju mladim ljudima punim entuzijazma i ljubavi prema svojoj sredini, gradu i državi….JEDAN SVIJETLI PRIMJER !
Materijalno situiran novi je gradonačelnik Lacković svoje političko organiziranje i izbornu kampanju vodio pod motom „Ljubav prema svome Gradu“ i najavio da će iz te ljubavi i odgovornosti prema onima koji su mu dali povjerenje, gradonačelnički mandat odrađivati krajne profesionalno, ali bez NAKNADE. Bez naknade će ubuduće morati raditi i svi ostali izabrani vijećnici bez obzira kakvu će funkciju obnašati sve dok grad ne konsolidira svoje financije. Bravo gradonačilniče !!!!! [emo_palacg]

Je li ovo pocela provedba plana 21???

laci, majstore!

New Report

Close