Nova TV osvojila najprestižniju svjetsku nagradu na području promocije, marketinga i dizajna

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2016. u 13:08
Foto: Nova TV

Prvi puta u povijesti Promaxa televizija iz Hrvatske nagrađena je u njihovom godišnjem natjecanju izvrsnosti na području promocije, marketinga i dizajna. Naime, Nova TV osvojila je srebrno odličje u čak dvije kategorije: za najbolju produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i video zid

Sinoć, 16. lipnja 2016. u New Yorku u Hilton New York Midtown Hotelu, održana je svečana dodjela najprestižnije svjetske nagrade na području promocije, marketinga i dizajna: PromaxBDA Global Excellence Award. Radi se o nagradama za postignuća u marketingu, svijeta zabave koja obuhvaća sve vrste emitiranja sadržaja – na televiziji i preko Interneta. PromaxBDA postavlja standarde u medijskom marketingu na međunarodnoj razini i sinonim je za izvrsnost i pomicanje granica. Radi se o globalnoj nagradi, stoga u samom natjecanju sudjeluju akteri iz cijelog svijeta i konkurencija je izuzetna. Svaka kategorija nosi tri nagrade: zlatnu, srebrnu i brončanu.

Nova TV dobila je na ovogodišnjoj dodjeli Promaxovih nagrada čak dvije nagrade i to srebrne. Kategorije u kojima je Nova TV dokazala izvrsnost su: Video prikaz u televizijskom informativnom programu: za produkcijsku grafiku u informativnom programu i za najbolji TV studio i video zid. Nova TV oba je projekta realizirala u suradnji s uglednom njemačkom agencijom Flint Skallen.

„Iznimno smo ponosni i uzbuđeni što smo dobili priznanje na svjetskom nivou i to najuglednije priznanje na globalnom tržištu. Nova TV ovim je još jednom potvrdila da je neosporni lider na tržištu i to ne samo Hrvatskom te da u svojem timu ima iznimne profesionalce koji su na svjetskom nivou poznati kao vrhunski stručnjaci u svom fahu. Predani rad, trud i entuzijazam je globalno prepoznat i to je za nas veliko ostvarenje. Ponosni smo i što je naš rad jučer bio u službi promocije naše televizije ali i naše zemlje; ovo je prvi puta da je netko u hrvatskoj dobio Promax nagradu. Mogu samo dodati da ćemo ovako nastaviti, s ciljem da našim gledateljima omogućimo najkvalitetniji program i najbolji vizualni doživljaj.“ rekla je Ivana Galić, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV.

„Već sedmu godinu za redom informativni program Nove TV najgledaniji je informativni program u zemlji. Svakog dana svi dajemo sve od sebe da bi našim gledateljima omogućili maksimum u apsolutno svakom segmentu: od sadržaja do vizualnog dijela. Najvjerodostojnije informacije gledatelju dostavljamo na tehnološki najnapredniji način te time omogućavamo dodatnu vrijednost. Dobiti prestižnu nagradu Promax za naš studio i produkcijsku grafiku još je jedan dokaz izvrsnosti informativnog programa Nove TV i za nas veliki ponos!“ dodala je Ksenija Kardum direktorica informativnog programa Nove TV.

Nova TV korporacija je koja istinski živi svoju viziju, najprestižnija marketinška nagrada Promax još jedan je dokaz je da je upravo ova medijska grupacija zasigurno najsnažnija multimedijalna platforma u zemlji!

Komentari (1)
Pogledajte sve

Dokaz koliko je danas celofan bitniji od sadržaja – televizije se natječu u marketingu, promociji, vanjskom izgledu – a manipulativni, lobistički, propagandni sadržaji nisu tema niti jedne rasprave- iako su posvuda poprimili alarmantne, epidemijske razmjere.

New Report

Close